Kislányom 8 hónapos, csak úgy alszik el, ha lefogom. Másnak is ilyen a babája? Ez normális? Nem hiperaktív?
Mióta megszületett probléma az alvás, mert nehezen alszik el es keveset is alszik. Rájöttem hogy ha le fogom a kezet akkor el tud aludni, különben nem, mert kalimpal, mindent fogdos, a fejet kaparja...stb...
Aggódom hogy hiperaktív.
Egész nap egy percre sem áll meg. Aztán elfárad de nem alszik el, csak ha lefogom. Keveset is alszik éjjel is es nappal is.
A mozgás fejlődése is gyors. 8 honapos és mar kapaszkodva lepeget. Mászik, stabilan ül. 7 hosan felállt.
Van akinek nagyobb hiperaktív gyereke van es ő is ilyen volt csescemonek?
SZerintem nem hiperaktív, csak baba :) ismerkedik a világgal. Próbáld ki ezt :) és akkor nem kell lefogni:
8 hónaposnál már nem működik ez a technika ami a videón van, olvass utána ha nekem nem hiszed.
Amúgy az én lányom keze-lába is kalimpál szinte állandóan.
Sokszor én is lefogom, ilyenkor hamarabb elalszik, mintha hagynám kalimpálni.
Én a lábát fogom le a 10 hónaposomnak,mert ő meg állandóan mászna :-)
Hason alszik.
Más ötletem nincs, nem engedem,hogy négykézlábra álljon, és elalszik.
Úgyhogy nem vagy egyedül :-)
Én adok a kezébe valamit, amit gyűrögethet, amivel játszik az ujjacskáival, stb. Még félálomba is játszik a takaró csücskével és alszik tovább. Nálunk ez bevált. Lefogni nem lehet, én hagyom had álljon fel, ha fáradt sirdogál-jelzi, hogy tegyem le megint, megkapja a takaró csücskét és végül elalszik azt morzsolva.
9 hónapos baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!