Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8 hónapos kisfiam lehet...

8 hónapos kisfiam lehet hiperaktív vagy ez az aktivitás normális?

Figyelt kérdés
Kúszik,mászik,csak áll fel mindenben,rugózik és egyfolytában dumál.Elindul,megáll,felül és megint mászik tovább.Az ölemből kiforul,alig tudom megfogni.A pelenkázás egy rémálom,szinte le kell fogni.
2011. máj. 10. 21:57
 1/5 anonim ***** válasza:
19%
érdemes elvinned 4-5 éves korában majd thai chizni mert nagy a csi energia benne és nem tudja hogy levezetni.
2011. máj. 10. 22:03
 2/5 anonim ***** válasza:

Teljesen normális a viselkedése, örülj neki, hogy még nem szalad. Majd ha elindul írj újra :)

A hiperaktivitás 5-6 éves korban bizonyítható, előtte nem is vizsgálják.

2011. máj. 10. 22:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy hiperaktív, de ezt ilyen korban még nem tudják megállapítani.
2011. máj. 10. 22:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Az enyém is 8 hónapos és 8 napos. Meg nem áll karácsony óta. Először forogva, most kúszva-mászva barangol a lakásban. Pár hete rájött, mekkora buli kapaszkodni tárgyakra, azóta mindenhol térdel föl, húzza föl magát, oldalfekvésből felül, ma meg már nem volt elég térdelni, már föl is állt. Engem meg az ideg kapkod, hogy egy pillanatra nem nézhetek félre. De jobban örülök, hogy ilyen kis aktív, mintha csak bambulna. Pedig soha nem ültettem, állítgattam, csak pici korától a földön volt, és szabadon kapálózhatott meg fedezhette föl a világot. De pillanatok alatt képes helyzetet változtatni. Mondjuk a dumálás annyira nem állandó nálunk, inkább csak időszakos, mostanában meg elég nyűgös, úgyhogy inkább nyivákol-panaszkodik.

Szerintem teljesen rendben vannak a kicsi porontyaink :)

2011. máj. 10. 22:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Együttérzésem, nálunk ugyanilyen a helyzet. Pedig kislány és most lett 8 hónapos. Tegnap már azt mondtam: felmondok... :)

Azért csak kitartás, lehetne rosszabb is...

2011. máj. 11. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!