Aki 4 kg fölötti babát szült annak hány kg-os volt a babája 1-2 hónapos korában?
4,35 születés
4,80 1 hónaposan
5,50 2 hósan. Anyatejes volt
4500-zal született. De hogy mennyi volt 1-2 hónaposan, már nem emlékszem.
Tápszert kapott a kis drágám, mert majdnem vérmérgezést kaptam, ami miatt 3féle gyógyszert kellett szednem, a tejem pedig szépen elapadt. Enni-inni nem nagyon tudtam, szóval...
Ki is készültem rendesen, mert 6 éve még mindenhol azt írták, hogy a tápszer milyen rossz egy babának, meg ismerősök is ijesztgettek. Szóval depressziós is lettem amiatt, hogy ártok neki.
Aztán mikor láttam, hogy makkegészséges, és a bölcsiből, oviból is a legritkább esetben esik ki betegség miatt, akkor megnyugodtam. : )
Az én kislányom 4150 g és 58 cm volt, mikor megszületett. 1 hónaposan 4900g (62 cm), 2 hónaposan pedig 6400g azt viszont nem tudom hány cm volt, olyan 64-65 körül. Hízott rendesen, jó kis husis azóta is, bár már 1,5 éves kis örökmozgó :)
Főleg anyatejes volt egyébként, icipici tápszert kapott mellé, egyes időszakokban nem is kellett hozzá...
4060-al született, az első két hónapban havi 1 kg-ot hízott, nagyrészt anyatejes volt, délután, este kellett a tápszer kiegészítés
aztán kicsit lelassult a hízás, 1 évesen 10,5 kg volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!