Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki 4 kg fölötti babát szült...

Aki 4 kg fölötti babát szült annak hány kg-os volt a babája 1-2 hónapos korában?

Figyelt kérdés
Tápszeres vagy tejes baba ?

2013. szept. 21. 11:57
 1/7 anonim ***** válasza:

4,35 születés

4,80 1 hónaposan

5,50 2 hósan. Anyatejes volt

2013. szept. 21. 12:03
 2/7 anonim ***** válasza:

4500-zal született. De hogy mennyi volt 1-2 hónaposan, már nem emlékszem.

Tápszert kapott a kis drágám, mert majdnem vérmérgezést kaptam, ami miatt 3féle gyógyszert kellett szednem, a tejem pedig szépen elapadt. Enni-inni nem nagyon tudtam, szóval...

Ki is készültem rendesen, mert 6 éve még mindenhol azt írták, hogy a tápszer milyen rossz egy babának, meg ismerősök is ijesztgettek. Szóval depressziós is lettem amiatt, hogy ártok neki.

Aztán mikor láttam, hogy makkegészséges, és a bölcsiből, oviból is a legritkább esetben esik ki betegség miatt, akkor megnyugodtam. : )

2013. szept. 21. 12:05
 3/7 anonim ***** válasza:

Az én kislányom 4150 g és 58 cm volt, mikor megszületett. 1 hónaposan 4900g (62 cm), 2 hónaposan pedig 6400g azt viszont nem tudom hány cm volt, olyan 64-65 körül. Hízott rendesen, jó kis husis azóta is, bár már 1,5 éves kis örökmozgó :)

Főleg anyatejes volt egyébként, icipici tápszert kapott mellé, egyes időszakokban nem is kellett hozzá...

2013. szept. 21. 12:10
 4/7 anonim válasza:
attol függ milyen gyorsan hízik.
2013. szept. 21. 12:11
 5/7 gabszem ***** válasza:
4080 grammal szuletett kislany. havi 1 kilókat hízott az első pár hónapban. mindig jo étvágyú volt, tápszeres a kezdetektől, mert nagyon sok vért veszítettem szüléskor és hetekig nagyon gyenge voltam. 1 évesen 13, 5 kg volt. most 19 hós éa közel 15 kg. most már nem igazán hízik mert sokat szalad.
2013. szept. 21. 13:07
 6/7 anonim ***** válasza:
4135-tel született, egy hónaposan 5100 volt, két hónaposan 5800 valamennyi. Most 9,5 hónapos és 11 kg környékén van. 4,5 hónapos koráig szoptattam, de aztán éjszaka már csak fél órákat tudtam aludni és teljesen kiborultam a fáradtságtól és üvöltöttem a férjemmel, hogy vegyen egy nyamvadt tápszert és etesse meg a lányát, különben kiugrok az ablakon. Azután eténként kapott tápit, amitől egész éjszaka csak egyszer kelt fel. 6 hóanpos korában pedig átszokott a tápira teljesen (akárhogy akartam szoptatni üvöltött, hogy nem kell neki, a tápszerből meg megivott százötveket). Úgyhogy most éjszaka eszik két-háromszor tápszert, napközben meg szilárdakat.
2013. szept. 21. 16:40
 7/7 anonim ***** válasza:

4060-al született, az első két hónapban havi 1 kg-ot hízott, nagyrészt anyatejes volt, délután, este kellett a tápszer kiegészítés

aztán kicsit lelassult a hízás, 1 évesen 10,5 kg volt

2013. szept. 21. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!