Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van valami korhatár mikortol...

Van valami korhatár mikortol oltható be egy baba H1N1 elleni vakciával? És mennyi ez az oltás összeg?

Figyelt kérdés
Nem véleményeket kérek, hogy ne tegyük.
2009. nov. 6. 22:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Rosszul írtam, a fél év alatti babák nem kaphatnak oltást! Ezért ingyenes a család többi tagjának. Fél éves kor felett fizetős.

2009. nov. 7. 05:06
 12/15 anonim ***** válasza:
Én is úgy tudom, hogy FÉL ÉVES KOR, TEHÁT 6 HÓNAPOS KOR ALATT NEM OLTHATÓAK A BABÁK!!!!
2009. nov. 7. 08:38
 13/15 anonim ***** válasza:
24%
Fogjátok Màr fel hogy 18 alatt ingyenes. Fiam ingyen oltják iskolában. És barátnőm gyerekeit is. De menjetek fel az ántsz oldalára és ott meg tudjátok nézni. Nagyon sok rossz info terjed itt. Csak tudnám minek van akkor netetek ha nem használjátok
2009. nov. 7. 09:20
 14/15 anonim ***** válasza:

Miért kell az előző választ lepontozni? Azért mert veletek ellentétben nem hülyeséget ír? Idióta népség.

www.antsz.hu

2009. nov. 7. 17:16
 15/15 anonim ***** válasza:
2009. nov. 7. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!