Van valami korhatár mikortol oltható be egy baba H1N1 elleni vakciával? És mennyi ez az oltás összeg?
Figyelt kérdés
Nem véleményeket kérek, hogy ne tegyük.2009. nov. 6. 22:10
1/15 anonim válasza:
6 hónapos korig ingyenes is, tehát előtte való pár hónap. Sajnos nem tudom pontosan mennyi, de úgyis doki írja fel ha be akarnád adatni.
2/15 anonim válasza:
1 éves kórtól,ingyenes de nálunk a doki csak 3 éves kortól hajlandó beadni! Minekünk csak a sima influenzát adta!
3/15 anonim válasza:
Most mondja a párom aki ma adatta be,hogy 3 éves kor alatt ingyenes!
4/15 anonim válasza:
Akkor mindenhol másképp van. Nekem tegnap mondta a doki, hogy 6 hónapos korig ingyenes, szóval.
De amúgy a kérdés nem ez volt ^^
5/15 anonim válasza:
eszerint 1 éves kortól oltanak. az ára 2000 vhányszáz ft.
6/15 anonim válasza:
szóval ez jó link, bocsi
7/15 anonim válasza:
Istenem ti hol éltek. Iskolákban ovikban oltanak . Iskolásoknak ingyenes.18 év alatt ingyenes
8/15 anonim válasza:
22:29es vagyok. második ütemben ingyen oltják az egészséges babákat a cikk szerint.
9/15 anonim válasza:
Én is úgy tudom, hogy 18 éves kor alatt ingyenes az oltás és a beadása is.
1 éves kortól ajánlják.
Mennyi idős a babád?
10/15 anonim válasza:
Fél éves kor alatt oltják ingyen a csecsemőket és közeli hozzátartozóikat.
Amúgy maga a vakcina 1800ft, és a háziorvos is ennyit kérhet el a beadásáért.
Olyan pedig nincs, hogy egy orvos kijelenti, hogy 3éves kor alatt nem olt!
Fel lehet jelenteni, ezzel a kijelentésével az állását kockáztatja. Nem az ő dolga eldönteni, hogy kinek mi a jó!
Mindenkinek joga van mindenféle védőoltáshoz, akár ingyenes, akár nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!