Vajon balkezes lesz? Eddig a bal oldala teljessen domináns.
Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem. ;)
Van úgy, hogy mégis az ellenkezője történik; egyes kisbabák (pl. én is), sokáig kétkezes voltam evőeszköz, ceruza fogásánál.
Majd minden kiderül időben. A balkezesség amúgy lehet nagy előny is, pl. sportban becsapós lehet az ilyesmi az ellenfélnek. ;D
3 éves koruk után dől el, hogy milyen kezesek lesznek,
addig domináns a bal, illetve kétkezesek
Engem tényleg nem zavar. A jobb kezével is ügyessen fog, meg balra is fordul, gondolom rájön, hogy a jobb kezét is kell mozdítania, ha mászni akar (még csak most lett 6 hónapos-nincs lemaradva), csak észrevettem, hogy mindent a ballal kezd.
Amúgy szerintem hamarabb kiderül, mint 6 év, mert vannak balkezes ovisok is, nemcsak kisiskolások.
Szia! Én bal kezes vagyok. Már 2 évesen bal kézzel színeztem, és csináltam mindent. Viszont, ha a babád a bal lábával tolja magát, akkor jobb kezes lesz. Bal kezes- jobb lábas, jobb kezes- bal lábas ez mindíg így van.
Egyébként a bal kezes gyerekek tanulékonyabbak, okosabbak, és a suliban jobban mennek a reál tárgyak, mint jobb kezes társaiknak.
Az én fiam is balos lesz, bár tőlem örökölhette, mert a családomban is sok a bal kezes.
5hetes baba anyucija
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!