Balkezes lesz a kicsim?
igaz, nem szabad átszoktatni, mert diszlexiás lehet, ha átszoktatod... ismerősöm osztálytársával ez volt...
majd belejössz^^ mikor el volt törve a kezem, akkor a második hát után már egész normálisan csináltam a dolgokat a bal kezemmel...:D Bár az írás rondább és nagyobb betűvel volt, de olvashatóan xD Nem is kell balkezessé válnod, csak megmutatni neki, hogy "kisfiam/kislányom, neked pedig így kell ezt" :)
mit kell neki megtanítani? írni az iskolában tanul meg, a balkezes cuccok meg francra se jók, ne erőltesd.
egy balkezes
én is balkezes vagyok és nem egy akkora nagy dolog ám ez. átszoktatni meg majdhogynem azt mondanám TILOS!!!!!!!
amúgy egy 10 hósnál még messze nem lehet azt mondani h ilyen, olyan kezes. Ennyi idősen nincs még ilyen.
Miért is lesz baj ha balkezes lesz?Nincs azzal semmi gond.Sőt!Sok területen okosabbak:)
Azon nem kell aggódnod, hogyan fogod megtanítani dolgokra (írás, rajzolás).Simán menni fog.
Amúgy csak később fog a babádnél kialakulni, melyik kezét fogja véglegesen használni.
Egy írásszakértő
babádnél=babádnál
Hadd használja azt a kezét, amelyiket szeretné.
szintén balkezes vagyok(nálunk sincs senki a rokonságban)
soha semmi extra balkezes cuccom nem volt. és mindent ugyanugy tudok cisnálni mint bárki más. nem is kérdés!
nekem is bal kézzel probálgat mindent a babám, én kifejezettem örüln ék neki ha az lenne:) nekem csak pozitiv tapasztalataim vannak ezzel kapcsolatban. szoval örülj inkább neki:)
10 hónapos babánál meg nem mondod, hogy milyen kezes lesz... Majd bőven 2 éves kor felett alakul ez csak ki, úgyhogy nyugodj meg, igen kicsi az esélye, hogy balkezes lesz. Addig minden baba kétkezes és korszak-függő, hogy épp melyik kezét használja szivesebben.
Ha minden baba, akiről itt 2 éves koráig megkérdezik, hogy "jaj, balkezes lesz?", az mind tényleg balkezes lenne, már rég átvettük volna a hatalmat :-)
Egy balkezes anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!