Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Oltassam be az 1 eves gyermeke...

Oltassam be az 1 eves gyermekem H1N1 virus ellen?

Figyelt kérdés
Elmeletileg nem szeretnem, de mikor hallom, hogy mennyi kisgyermek halt meg pl. Ukrajnaban, elfog a panik. Ti mit csinaltok?
2009. nov. 6. 11:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szia, az első vagyok. bár kifejtettem az első hozzászólásomban, de még egyszer leírom: apát nem én oltattam be, hanem ő oltatta be saját magát a munkahelyén, mert ő jár közösségbe, és ő akarta a szurit (nem akar a gyereknek hazahozni semmilyen betegséget).

én pedig - amint írtam is - itthon vagyok a gyerekkel, és nem nagyon járunk emberek közé, kicsi az esélye, hogy mástól elkapjuk a bacikat...

mi nem érthető ezen? egyébként nem, nem oltatom be a babát, és magamat sem, továbbra sem.

2009. nov. 6. 15:28
 12/12 anonim válasza:
errol a temarol talalsz egy igen erdekes videot a vivanatura onlinetv oldalon...
2012. márc. 19. 01:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!