Mindig csak egyfajta pelenkát használtok és tartatok otthon?
Szia!Neeeem,én például mindig figyelem,hogy melyik pelus akciós,ez alapján veszem meg.A kuponokat is szorgalmasan beváltogatom,mert nem mindegy,mennyiért viszem haza.
Kisfiamnak (majdnem) mindegyik bevált,eddig csak a Babylove-ost nem bírta a kis bőre.Szóval,tényleg nem csak te váltogatsz :)
Szia!
A kislányom 14 hónapos. Már megszületésekor Liberot vettünk, és mellé kipróbáltuk a termékmintákat is, amiket kaptunk (Pampers, Huggies). A libero vált be, és ma is ezt használjuk. A héten kaptam egy ismerőstől egy Tesco-sat, alig 3 óra múlva kifolyt belőle minden, átázott. Miután elmúlt egy éves a pindur, gondoltuk, talán keresünk valami olcsóbbat, mert hát... Így ma kaptam megint ket próbát. Az egyik Canbebe, amit éppen most veszünk le róla, mert két óra elteltével úgy telelett, hogy leesett róla. A másik Berni, ami az értékesítő szerint "díjnyertes", a párom szerint meg nincs pelusverseny, és nem bízik benne. Na, azt még nem próbáltam, majd holnap. Ha az sem, akkor még a DM-essel futunk egy kört, és visszakanyarodunk a Liberohoz :-)
Egyébként a lányom normális mennyiséget pisil - éppen amennyit iszik :-) Sok teát, mert hát hűvös van :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!