Utazóágyat csak rendeltetésszerűen használtok? Másra, mire szoktátok még (pl. alkalmi járóka, alkalmi fekhely otthon)?
Figyelt kérdés
2010. szept. 20. 10:05
1/7 anonim válasza:
Otthon alkalmi fekhelynek minek, ott a kiságy! Jàrókának nem jó, mert puha az alja mikor kicsi volt benne elesett nem tudott benne kényelmesen lépegetni. Maminál van, ha oda megyünk kirakjuk abban alszik.
2/7 anonim válasza:
nekünk összecsukhatós járóka van, neten, van, ahol utazóágyként írják. én akkor teszem bele, ha porszívózok, vagy ilyesmi. kb 20 percet bírja, utána ki akar jönni, de ennyi idő alatt elvégzem a dolgom. nekem csak erre jó, másra nem. (amúgy okosak a babák, nem szeretnek benne lenni)
3/7 Vilcsianyuja válasza:
mi elég sokat használjuk járókának anyuéknál. nagy a ház, az emeleten van rendes kiságy, de ha a földszinten vagyunk, akkor az utazóágyban van a gyerkőc. Nagyon élvezi, abban is éppen úgy feltérdelt, majd felállt, mint a rendes kiságyban. És borzasztóan élvezi, hogy dobálhatja magát benne, de nem üti meg semmijét. de persze rendeltetésszerűen is használjuk. Raktunk bele egy szivacsmatracot, és így egész kényelmes.
4/7 anonim válasza:
Mi csak utazáskor, illetve a nagyszülőknél használjuk. Egyébként nem volt benne soha egyik gyerekem sem, én nem szerettem.
5/7 A kérdező kommentje:
értem, köszi.
Kapunk egyet ajándékba, kíváncsi voltam, mire lehet még használni, hogy ki legyen használva, mert egyébként nem utazunk olyan rengeteget.
2010. szept. 20. 12:32
6/7 anonim válasza:
Mi is nagyszülőknél használjuk alkalmi fekhelynek. De kertes házban pl el tudom képzelni kinti ágynak, vagy még állni nem tudó babának hemperegni benne. Végülis a bölcsiben is kint vannak a csöppségek. Jól felöltöztetik és kirakják őket. Megvan a levegőzés, de azért mégsem a babakocsiban ül.
7/7 Vilcsianyuja válasza:
ja igen, mi is használtuk szabad levegőn is. a mienkhez van szúnyogháló is. persze az csak addig használható, míg nem tud felállni a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!