Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Utazóágyat csak rendeltetéssze...

Utazóágyat csak rendeltetésszerűen használtok? Másra, mire szoktátok még (pl. alkalmi járóka, alkalmi fekhely otthon)?

Figyelt kérdés
2010. szept. 20. 10:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Otthon alkalmi fekhelynek minek, ott a kiságy! Jàrókának nem jó, mert puha az alja mikor kicsi volt benne elesett nem tudott benne kényelmesen lépegetni. Maminál van, ha oda megyünk kirakjuk abban alszik.
2010. szept. 20. 10:08
 2/7 anonim ***** válasza:
nekünk összecsukhatós járóka van, neten, van, ahol utazóágyként írják. én akkor teszem bele, ha porszívózok, vagy ilyesmi. kb 20 percet bírja, utána ki akar jönni, de ennyi idő alatt elvégzem a dolgom. nekem csak erre jó, másra nem. (amúgy okosak a babák, nem szeretnek benne lenni)
2010. szept. 20. 10:13
 3/7 Vilcsianyuja ***** válasza:
mi elég sokat használjuk járókának anyuéknál. nagy a ház, az emeleten van rendes kiságy, de ha a földszinten vagyunk, akkor az utazóágyban van a gyerkőc. Nagyon élvezi, abban is éppen úgy feltérdelt, majd felállt, mint a rendes kiságyban. És borzasztóan élvezi, hogy dobálhatja magát benne, de nem üti meg semmijét. de persze rendeltetésszerűen is használjuk. Raktunk bele egy szivacsmatracot, és így egész kényelmes.
2010. szept. 20. 10:22
 4/7 anonim ***** válasza:
Mi csak utazáskor, illetve a nagyszülőknél használjuk. Egyébként nem volt benne soha egyik gyerekem sem, én nem szerettem.
2010. szept. 20. 10:57
 5/7 A kérdező kommentje:

értem, köszi.

Kapunk egyet ajándékba, kíváncsi voltam, mire lehet még használni, hogy ki legyen használva, mert egyébként nem utazunk olyan rengeteget.

2010. szept. 20. 12:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Mi is nagyszülőknél használjuk alkalmi fekhelynek. De kertes házban pl el tudom képzelni kinti ágynak, vagy még állni nem tudó babának hemperegni benne. Végülis a bölcsiben is kint vannak a csöppségek. Jól felöltöztetik és kirakják őket. Megvan a levegőzés, de azért mégsem a babakocsiban ül.
2010. szept. 20. 13:02
 7/7 Vilcsianyuja ***** válasza:
ja igen, mi is használtuk szabad levegőn is. a mienkhez van szúnyogháló is. persze az csak addig használható, míg nem tud felállni a baba.
2010. szept. 20. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!