Miben van otthon egy. Két hónapos babátok? Mivel van betakarva? Esetleg pólyát meddig használtok?
Figyelt kérdés
2010. nov. 5. 11:39
1/3 A kérdező kommentje:
Azt akartam irni hogy egy-két hónapos
2010. nov. 5. 11:42
2/3 anonim válasza:
2 hónapos a kislányom. A pólyából kivettük ahogy hazahoztuk a kórházból, mert mikor kicsomagoltuk láttuk, milyen jókat nyújtózik, tekergeti magát, míg a pólyában ezt nem tudta megtenni. Egy hosszú ujjú body és hosszú ujjú rugdalózó van rajta. Betakarni egy kis pléddel, és egy plüss anyagú vastagabb babapléddel szoktuk. 22-23 fok van a lakásban.
3/3 anonim válasza:
A fiam tavaly december-januárban volt 1-2 hónapos. Akkor én a hosszú ujjú body-ujjatlan plüss rugi kombinációt szerettem. A franciaágyon feküdt, a játszószőnyegen, ott nem takargattam. A kiságyban egy vékonyabb pléddel (egyik oldala puha szőrös a másik pamut) volt betakarva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!