Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A csecsemőmérleg amit otthon...

A csecsemőmérleg amit otthon használtok, mindig megyegyezik a védőnőével? Ugyanazt a súlyt mutatja? Én itthon kevesebbet mérek.

Figyelt kérdés
2010. márc. 12. 09:58
 1/8 anonim ***** válasza:
nem, minden mérleg más, és egy picinél az is számít, éppen ivott-e vagy pisilt-e.
2010. márc. 12. 10:03
 2/8 A kérdező kommentje:
igen, csak már kiakadok a dekákákon:-)))
2010. márc. 12. 10:06
 3/8 anonim ***** válasza:
A mienk is mást mutat a dokiéhoz képest.Az orvos mondta, hogy mielőtt megyünk hozzá, itthon is mérjem le, és a saját mélegünkhöz viszonyítjuk a súlyát.Azért ő is megméri.
2010. márc. 12. 10:14
 4/8 A kérdező kommentje:
És nektek mennyi eltérés szokott lenni?Hány deka körül?
2010. márc. 12. 10:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Volt, hogy 20-30 dekával többnek gondoltam, mint amit ott mértünk a védőnőnél. De mondjuk attól is függ, hogy evés előtt, vagy után van. Miért? nem hízik a babád? csak mert nekem is ilyen volt, és a mai napig rossz evő, most 17 hónapos.
2010. márc. 12. 11:58
 6/8 A kérdező kommentje:
6 hós, eddig szépen hízott, csak szopizott, de már annyit mozog, hogy lemozogja mait megeszik.Eddig nem méreggettem itthon, csak most megint, mert félek hogy nem hízik eleget.És hát az utolsó tanácsadáshoz képest nem gyarapodott, sőt mintha fogyna is:-((Most kezdtem adogatni neki már mást is, abban bízom hogy így megered a súlya.Amúgy nem kis baba ,sőt.
2010. márc. 12. 12:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekünk mondta a védőnő, hogy 6 hó körül megáll/hat a hízás, vagy átmenetileg csökkenhet is, pont a több mozgás miatt, amit Te is írtál, szerintem ez normális, a köv. ilyen akkor lesz, amikor megindul. Ne idegesítsd magad, mérd meg hetene egyszer, mindig ugyanabban az időben, pl. fürdés előtt.
2010. márc. 12. 12:51
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi szépen Nektek:-)
2010. márc. 12. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!