Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gáz, ha én nem adok a babámnak...

Gáz, ha én nem adok a babámnak babapudingot? Kell folytonos változatosság még nekik?

Figyelt kérdés

Úgy vtam vele,hogy egy éves koráig próbálom csak egészséges kajával etetni

reggel anyatej,utána kifli,vagy kenyér 11kor gyümölcs,ebédre főzelék,4körül gyümölcs,6kor főzelék,8kor szoptatás.ha nasizni akar,vagy mi nasizunk,és látja kölesgolyót vagy babakekszet adok neki.

nem túl változatos,de nem bízom ezekben a műkajákban,vagy lehet bízni?

a tejtermékekkel sok minden javulna,de lehet attól volt pöttyös,most kicsit leálltunk

2013. szept. 20. 10:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hát igen, a Tescoban én sem veszek babaterméket (kivéve ruha), mert az én márkáim tök drágák ott a többi üzlet áraihoz képest. 900 Ft-ért én sem vennék.
2013. szept. 20. 12:53
 12/15 anonim ***** válasza:

8 hónapos kortól lehet natúr joghurtot, kefirt, ebbe tehetsz neki gyümölcsöt is. Nem babajoghurt, sima joghurt, olcsó és egészséges is. Esetleg ajánlom a Zöldfarm bio joghurtjait, szerintem azok nagyon jók.

[link]

2013. szept. 20. 12:57
 13/15 anonim ***** válasza:
Igen, csak írta a kérdező, hogy pöttyös volt a kicsi, valószínűleg a normál tejterméktől.
2013. szept. 20. 13:03
 14/15 anonim ***** válasza:
lehet nassolni finom egészséges ételeket is.én pl túrót-gyümölccsel turmxoltam-túrókrémnek.vagy joghurtba uezt.és finom,tudod mi van benne
2013. szept. 20. 14:13
 15/15 A kérdező kommentje:

az oké,de ahogy néhányan írták,ÉS én is fentebb lehet érzékeny a tejtermékre,így most azt nem adok

10 hónapos egyébként

2013. szept. 20. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!