Mit tegyek? Az igény szerinti szoptatás nem működik, a folytonos szopi miatt - mert mindig kéne neki - iszonyú pocakfájása van, ezért újra kéri a cicit, aludni se bír a görcsöktől, erre megint cici. Ördögi kör :- (
Én sem értek teljesen egyet az igény szerinti szoptatással. Tapasztalatom szerint sokkal kiegyensúlyozottabbak azok a babák, akiknek van némi rendszer az életükben. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy időnként ne lehessen rászoptatni mondjuk fogzáskor, de azt erős túlzásnak érzem, hogy fél óránként mellre kell tenni a babát. Nem tudja azért ennyire hamar megemészteni az anyatejet sem.
Valószínű a babád hasfájós (ez alkati dolog)és szegény a fájdalmát szintén szopival enyhítené, de valóban ez ördögi kör.
Azt viszont nem tudom, hogy mennyi a tejed, elég-e neki. Próbáltad legalább egyszer-egyszer mérni? Lehet, hogy kevés neki, ezért enne állandóan.
H elég a tejed, jóllakik szopi után, akkor a fájdalmat lehet más módszerrel is csillapítani. Nálunk pl az vált be, hogy beraktam egy ütemes zenét, a babát a jobb oldalára fektettem a karomon és nagyon finoman tánciztam vele a zenére. (nagyon picit ráztam)
De lehet próbálkozni hasmasszással is, meleg párnával, espumisannal is. Én sem hittem el ekkor, de kinövi. Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!