Napi 1x-i hasmenés, lehet a fogzás miatt? Nincs nagy étvágya sem, ez is a fogzás miatt lehet?
14 hónapos lányom az utóbbi 3-4 napban napi 1x elég nagy adagban produkál... mint amikor még csak anyatejet szopizott. Még mindig szopizik napi 3x, van hogy rögtön szopizás után nem sokkal, van, hogy csak később, tízórai után megy a hasa. Elég nyűgös is az utóbbi napokban, ami nem jellemző rá. Tegnap voltunk védőnőnél és gyerek dokinál is, ők csak lazán azt mondták biztos a fogzás miatt... Tény, hogy most jön több foga is hátul, már alul fölül 4-4 szemfoga kibújt 10 hónapos korára.
Nem tudom mivel etessem, alig akar valamit elfogadni Ma reggel kortyoltattam vele HIPP ORS 200-at, amit még nyaralásra vettem ha valami gond lenne... Ilyet még sosem ivott, most sem nagyon issza, nincs valami túl jó íze... Lehet, hogy maradok a Rooibos teánál, abból baj nem lehet...(?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!