Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez normális, hogy ennyit alszik?

Ez normális, hogy ennyit alszik?

Figyelt kérdés

Öthetes babám újabban 5-6-7 órákat alszik egyhuzamban éjszaka. Bár egyszer-kétszer nyöszörög, de mire odaérek a kiságyhoz már vissza is aludt. Azért aggódom kicsit, mert most kicsit náthás, és nem ez lehet az oka? (Láza nincs, nem volt eddig.) Nem túl korai még ilyenkor átaludni az éjszakát? Napközben 3-4 óránként eszik, meg föl is van délelőtt, nézelődik. délutána is alszik, de 3-4 órát max. Legutóbb is kilenckor aludt el este, aztán fél négykor kelt hajnalban, pedig eddig éjfél körül is fölébredt. Vagy lehet, hogy fölébredt, én nem vettem észre és visszaalidt? Mennyire gáz, ha így volt? A tejtermelést mennyire befolyásolja, ha éjszaka nem eszik olyan gyakran, mint nappal? Csökkenhet sokkal a tejem? (Így is voltak gondjaink a tejmennyiséggel néha.) vŰagy keltenem kéne?

Kezdő anyuka

2012. szept. 15. 17:57
 1/2 anonim válasza:
Normális, örülj neki. Az én lányom hat hetes, de ő maximum 4-4,5 órát alszik egyszerre éjszaka. Nem kell felébresztened, viszont ha a tejmennységgel voltak problémáid, mint nekem is(:S), akkor érdemes felkelned, hogy fejjél kicsit, úgy nem csökken a tejmennyiség és nem fog hajnalban kellemetlenül feszülni a melled. Nekem ezt egy szoptatási tanácsadó ajánlotta, és be is vált.
2012. szept. 15. 18:10
 2/2 anonim ***** válasza:
Dehogy baj. Enyém már elsőnap is 7 órát audt éjjel.
2012. szept. 16. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!