9 hónapos a kisfiam és nem barátságos baba. Különösen a többi kisbabát nem szereti, sosem szerette őket, már 4 hónaposan sem. Milyen esélye van annak, hogy később barátságosabb lesz? Részletek lent.
Ennyi idősen a szeparációs szorongás közepén van.
Próbáld gyakran vinni rövidebb időre. Egyébként ez hozott dolog szerintem alapvetően, de ha sokat van társaságban edződik.
Egyébként korai még elvárni, hogy ő legyen a "társaság középpontja" hidd el lesz még az bőven:)
az én nagyobbam is ilyen volt,pont mint a tiéd! most 5 éves és egy kis idő után olyan,mint a többi,ugrál,nevet,néha már túl jól érzi magát :)
az oviba nagyon nagyon nehezen szokott be de beszokott,és megszokta,de nem szereti mindig azt mondja pedig elvan.mi nem mentünk vele gyakran gyerektársaságba,ez volt az egyik ok de ez tényleg ahogy írták,hozott dolog is.mindig fel kell őt készíteni hogy hova,minek stb..most pedig ha mentek vhová legyetek ott előbb,hogy ismerkedjen a környezettel addig is míg szállingóznak a többiek,neki csak több idő kell szerintem,majd lesz még barátkozós ne ijedj meg!elég összevissza de remélem érted a lényeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!