Mennyire vagytok csendben-mig alszik a baba?
Figyelt kérdés
pl turmixgép bekapcsolása,csörömpölés..stb.tudom,hogy kell alapzaj-de mi felnőttek sem tudunk aludni,ha a szomszédban fúrnak.2013. szept. 17. 10:26
21/24 anonim válasza:
Úgy látom tényleg én aggódom túl, köszi hogy nekem is többen válaszoltatok, eddig olyan természetesnek vettem, hogy mindig hallanom kell őt, igaz itthon panelban lakunk :-)
Bocsi Kedves Kérdező :-)
22/24 anonim válasza:
16 hónapos a fiam. Általában csöndben vagyok, max ebédet főzök. Úgy gondolom, hogy csendben jobban tud pihenni.
23/24 anonim válasza:
én a nagyobbik fiamnál még a kilincset is percekig nyitottam,nehogy arra ébredjen fel :) ő mindenre megriadt,azóta lazultam,most a másodikkal épp nem turmixolok de minden mást tudok csinálni,az más kérdés hogy abban a 40 percben szinte semmit nem lehet.most 8 hónapos.
24/24 anonim válasza:
Tévé normál hangerőn megy. Szoktam porszívózni is, a hangja megnyugtatja a babómat. Viszont a hirtelen, erős zajoktól megriad, ezért pl. mosogatni nem szoktam (kicsi a lakásunk, behallatszik a szobába a csörömpölés).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!