Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyire vagytok csendben-mig...

Mennyire vagytok csendben-mig alszik a baba?

Figyelt kérdés
pl turmixgép bekapcsolása,csörömpölés..stb.tudom,hogy kell alapzaj-de mi felnőttek sem tudunk aludni,ha a szomszédban fúrnak.
2013. szept. 17. 10:26
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Nyilván az ember nem áll neki bömböltetni a zenét vagy porszívózni, mikor alszik a gyereke, de ha éppen mellette az ember nézi a tv-t vagy halkabban zenét hallgat vagy elvégzi a házimunkát, pakol, tereget, vagy egyéb dolgokat, akkor azt meg lehet csinálni.
2013. szept. 17. 10:33
 2/24 anonim ***** válasza:

Szinte semennyire. Persze, nem porszívózunk mellette, de nem is vagyunk totál csöndben. Tv normális hangerőn szól, beszélgetni is szoktunk. Arra figyelünk csak, hogy ne kiabáljunk.

10 hónapos kislány anyukája

2013. szept. 17. 10:37
 3/24 anonim ***** válasza:
Hát,mondjuk mosógépet nem indítom be a mellette levő helyiségben.De a konyhában elténykedek,ha épp hangosra sikerül,akkor ez van.Jobb az alvókájuk a kicsiknek egyébként.Ha párom itthon van,beszélgetünk,filmezünk is.Hétköznap csend van,mert én nem kapcsolok be semmit.De nem kel fel sosem semmire.Ha tüzijáték van arra se.11hós a kicsi
2013. szept. 17. 10:39
 4/24 anonim ***** válasza:
az én húgom porszívózás mellett tudott aludni a legjobban... :) nyílván ez már régen volt, ma már 12 éves. De sokszor arra aludt el h anya porszívózott.. kikapcsolt a porszívó és onnan ha a csillalgot lehoztuk neki se tudtuk elaltatni :)
2013. szept. 17. 10:43
 5/24 Jégtánc ***** válasza:
Mosógép megy ha alszik,és a porszívót is bekapcsolom.Külön szobábn van.Ajtót becsukom,az összekötőt is.
2013. szept. 17. 10:48
 6/24 anonim ***** válasza:
Mi sem vagyunk csendben,megy a tv normál hangerőn,beszélgetünk,a mosógépet is elindítom,ha épen úgy van.
2013. szept. 17. 10:54
 7/24 anonim ***** válasza:
Igyekszem csendben lenni, a hirtelen zajokra felriad. Porszívózni, mosogatni nem lehet mellette, de pl egy ebédet fel tudok rakni főni. Beszélgetni is suttogva szoktunk, mert arra is felébred. Tehát mindent ugyanúgy mintha egy felnőtt aludna a szobában, én sem tudok zajban aludni.
2013. szept. 17. 10:56
 8/24 anonim ***** válasza:
Én igyekszem csendben lenni, mert örülök, hogy végre alszik, de - volt már rá sok példa - ha a szomszédban fúrnak sem ébred fel :)
2013. szept. 17. 10:57
 9/24 anonim ***** válasza:

Jégtánc: mekkor a gyereked? hogy mered olyan messze magadtól egyedül hagyni? és ha felébred? bocsi, nem kötekedés, csak tényleg érdekel. Ha anyumnál vagyunk családi házban, akkor is muszáj nyitva hagynom az összes ajtót, hogy rögtön meghalljam, ha felsír. Ennyire túlparázom?

mosógép megy, tv-t is nézek, pakolok, mosogatok, múlt héten a szomszédban pont akkor fúrtak panelba, amikor aludt délután, nekem már majdnem szétment a fejem, ő meg sem moccant...

2013. szept. 17. 11:01
 10/24 anonim ***** válasza:
turmix, porszívó nem megy, minden mást csinálunk
2013. szept. 17. 11:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!