Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyire vagytok csendben-mig...

Mennyire vagytok csendben-mig alszik a baba?

Figyelt kérdés
pl turmixgép bekapcsolása,csörömpölés..stb.tudom,hogy kell alapzaj-de mi felnőttek sem tudunk aludni,ha a szomszédban fúrnak.
2013. szept. 17. 10:26
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Kisebb korában akár flexelhettünk is volna a füle mellett, akkor se ébredt volna fel.

Most 9,5 hónapos, már 1-2 hónapja vigyáznom kell, persze nincs síri csend, teszek-veszek, a TV is szól néha, de a hirtelen zajokra (akár az ajtó nyikorgása) is sokszor felébred sajnos.

Én is ha alszik, bezárom a szobaajtót, sokszor kimegyek a konyhába, annak az ajtaját is bezárom, így tudok nyugodtan mosogatni, főzni, csörömpölni.

Nem félek egyedül hagyni hiszen a kiságyban alszik, baja nem lehet, ha meg felébred úgy üvölt egyből, hogy 2 zárt ajtó és rádiószó mellett is meghallom.

2013. szept. 17. 11:20
 12/24 anonim ***** válasza:
Igen,túlparázod.Én 3 hetes korától rácsukom az ajtót,mert állandóan felébredek a rácsrugdosására.Kimegyek konyhába is és van hogy azt magamra csukom,ha mixerelek valamit pl.Úgyis kiabál ha felkelt,vagy sír ha kisebb.Meg kisebbként sürün bejöttem a mi szobánkba,amiről az övé nyílik és hallgattam,hogy csend van-e még.Kis ideig ha sír sem lesz baja.Nem dobok el semmit én se,csak mert felkelt.
2013. szept. 17. 11:26
 13/24 anonim ***** válasza:

Én próbálok csendben lenni. Nappal kint szunyókál a nappalaiban, gépezek, ide-oda megyek, felteszem az ebédet, de alapvetően csendben vagyok. Sosem megy a tv, csak max. este.

Délután is ez van nagyjából, mert a lányom nem sírva kel, hanem mondja, hogy ana, ana. Nem szeretném nem meghallani, ezért nem csukom be az ajtókat. Nagy családi házban lakunk és du. az ágyában alszik, ami a hálónkban van, elég messze mindentől. Mondjuk ekkor filmet is nézhetek, vagy ilyenek, de nem üvöltetve.

2013. szept. 17. 11:29
 14/24 anonim ***** válasza:
13as vagyok, lemaradt, hogy 8 hónapos.
2013. szept. 17. 11:29
 15/24 anonim ***** válasza:
Bármit lehet csinálni, mert külön szobában alszik, ajtó és összekötő becsukva. A bébiőrt bekapcsolom és rögtön hallom, ha felébred. 15 hónapos, de születése óta így van. Kedves 9-es, nem kicsit parázod túl a dolgot.
2013. szept. 17. 11:30
 16/24 anonim ***** válasza:

Porszívó, turmix neki túl hangos, de az egyéb mindennapos tevékenységekre nem ébred fel.

Mosogatok, mehet a mosógép, nézek sorozatot, telefonálok, takarítok.

2013. szept. 17. 11:37
 17/24 anonim ***** válasza:

12.vagyok

Egyébként nekem kisebbként is fura módon úgy hangzott a magyarázása hogy aja gyeje be :D Egy ideig ezzel jelezte hogy felkelt,7-8hós korától meg kiabál,hogy enye-enye vagy aja aja.

Szerintem a külön szoba az ideális,ha nem feltétlen csukott ajtóval is.Lehet tenni venni is,de most magamból kiindulva,hogy nem tudok mosógépre,porszívóra aludni,így neki sem kapcsolom be.

2013. szept. 17. 11:39
 18/24 anonim ***** válasza:

tavaly májusban született a kisfiam (első baba), persze jöttek a jó tanácsok, ne síri csendben altassam, mert akkor hozzászokik, lépni nem lehet majd tőle a lakásban.

persze kezdő anyaként megfogadtam, este is ment a tv, éjjel is halkan, de a gyerek csak ordít, nem alszik, mi baja lehet?

fáj a pocak? éhes? mi lehet a baj?

a zaj. az volt a baj. nem lehet "beidomítani" egy babát, aki nem tud zajban aludni, hogy "majd úgy is megszokja, jobb lesz úgy"

nem. lekapcsoltam a tv-t, megnyugodott, nem sokra rá, már pár éjszakát át is aludt. én sem tudok zajban aludni. most 16 hós, még mindig csendben alszik.

2013. szept. 17. 11:44
 19/24 anonim ***** válasza:

Alattunk lakást újítanak, mikor a főfalat fúrják/réselik (panel) olyan mintha a fülünk mellett csinálnák... szóval túl sok mindent nem tudok tenni :) de a babám hatalmasakat tud szundítani így is, csak én aggódom, hogy nem tesz e rosszat a fülének az állandó zaj.

Egyébként ha épp csend van, akkor az első 10-15 percben szoktam csendben lenni, amíg még nem alszik mélyen, utána csinálok mindent rendesen.

2013. szept. 17. 12:14
 20/24 Jégtánc ***** válasza:
Másfél éves most már.Baba kora óta külön alszik.Fúrásra,szirénázásra sem ébred fel.Babaőrt bekapcsolom addig amíg teszek veszek.Ha végeztem akkor megint kinyitom az ajtót.Egyik gyermeknél sem csináltam ebből gondot.
2013. szept. 17. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!