Melyik elektromos orrszívót ajánlanátok ami jól szív?
Nekem idáig a porszívos vált be,csak akkor családi házban laktunk és első gyerek volt nem számított ha éjjel 2-kor bekapcsoltam.Most második gyermek (a nagyobbikat sem szívesen ébreszteném fel),ráadásul panel elég rossz szomszédokkal,itt este még a mikro sem csilingelhet.
Nappal a porszívosat használnám és csak éjjelre kellene.
De egyéb ötletet is szívesen meghallgatok!
Utóbbi jó ötlet !
A szomszédok meg le vannak ejtve...Én is volt,hogy éjjel kiszívtam neki.Kit érdekel a szomszéd?!Majd visszaalszik,viszont a kicsit nem hagyom megfulladni az ő kedvéért.Mellesleg ha a gyerek ordít,mert nem kap levegőt,az rosszabb,mert egész éjjel műveli.A porszívó meg max 1 percet megy.És pl én sem szólok az alattunk lakóknak,hogy ne nyikorgassák a széket hajnal 5kor,ne szaladgáljon a gyerek és ne kopogjon hajnal 5kor magassarkúban a nő.A másik szomszédnak se szólok,hogy ne az ajtóból kiabáljon a párja után,vagy be a papának,hogy csókolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!