Az Avent elektromos mellszívó erősebben/jobban szív mint a kézi? Melyik éri meg jobban? (pénz van rá) Milyet vegyek?
NE vegyél elektromos mellszívót, aventeset NE!!!!
nem is csinál vákumot, én kaptam a páromtól, mert már inhüvelygyulladásom volt a kézitől, de annyira nem szívta le a tejem, hogy szinte el is apadt és begyulladt a mellem. a kézi tökéletes. állítólag az elektromosban a medela jobb, de ott is csak a drága több fokozatú modell. most a kéziben egy újat fogok kipróbálni a következő babámmal, aki egy hónap múlva születik. a csöpi egyszerű gyógyszertári is nagyon jó és csak 1000 valamenniybe kerül, keress rá, jókat írnak a kismamák. nem mindig a drága a jó.
Kedves Kérdező!
Én is csak ajánlani tudom!!
Próbáltam a kézi Aventet,nagyon fárasztó.
Vettem elektromos Madelát(több fokozatú)...háát piszok hangos!!Féltem,hogy még az utca végén is meghallják a szomszédok :)Meg a szívása is eléggé gáz,erős vákumot képez és nem túl kellemes,ha meg lejebb vettem nem szívta ki rendesen.
Én is itt olvastam után és meggyőztek a válaszok.
Azóta elektromos Aventesem van és ez maga a mennyország!
A legjobb és leghasznosabb dolog amit eddig vettem a babámnak! Nekem bármennyit megért volna.
De én itt találtam meg a legolcsóbbat:
nem reklám,csak segítségképp...
Sok sikert!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!