Mitől lehet ennyire kínszenvedés az evés 7 hónapos babámnál?
Nem váltottál tápszert, vagy cumisüveget? Helyét ahol eteted? Nem változtattál a hőmérsékletén a megszokotthoz képest? Nem lehet, hogy nem éhes akkor, amikor kínálod, mert a szilárd étel jobban eltelíti a pociját?
Az biztos, hogy valamiért nem kívánja, ha úgy kell erőltetni. Vagy nem éhes, vagy nem tetszik neki valami a tápszerrel kapcsolatban. Esetleg próbáld meg kicsit későbbre tolni az etetést (két etetés közötti időt).
Én állandóan küszködök a kajával az én lányom 7.5 hós.
Nálunk először az volt a baj, hogy nem ízlett a tápszer váltottunk Humana Baby Fit-re ami banános ízesítésű az jó volt. aztán vagy 5 hós lehetett amikor semmit nem evett sem a tápszert sem a főzit. Azt hittem hogy fogzás, de kiderült, hogy a torka fájt.
Vszínű nem éhes,amikor kínálod vagy a tápszer nem izlik.(vannak ízesített tápszerek pl:vanilia) Igaza van az elöttem szólónak. Nekem is 7 hónapos a babám és vannak olyan napok, amikor nem úgy fogadja el az ételt, ahogy szokta, sőt van hogy nem is eszik. Nem szoktam erőltetni, mert az nem jó. Tuti, hogy a foga bántja megint. Már 4 kinn van és, amikor kijöttek, akkor csinálta ezt a nem evést.
Pár nap és újra megjött az étvágya.
A cumisüveg 1 hónapja ugyanaz, a cumi rajta 2 hete, a tápszer is kb 2 hete ugyanaz. Enni ugyanott eszünk, mindent ugyanúgy csinálok, tudom, hogy ez fontos. Éhesnek éhes, mert jelzi, hogy mikor az, és a legelején rá is kap nagyon, megeszi kb a harmadát-felét, mikor mennyit, és utána a maradékkal megy a harc, de végül az is elfogy.
Abból amit leírtatok én is a fogára tudok gondolni, mert egy ideje már vannak jelek, a fehér dudorok már ott vannak az ínyén, csak kijönni nem akarnak...
Remélem pár nap alatt nálunk is visszaáll a dolog.
Köszi a válaszokat! Jó babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!