A szülés óta nincs étvágyam. Hányingerem van pár falat után, kínszenvedés minden evés, normális dolog ez?
Mikor szültél?
Érzelmileg,lekileg rendben vagy?
Mert ezt okozhatja lelki probléma is,nem feltétlen depresszió,lehet stressz a megnőtt felelősség miatt stb.
Én is a lelki dolgokban keresném a baj forrását. Minden rendben van?
Elvileg nem lenne normális. A szoptatós anyukák legtöbbje ilyenkor inkább nagyobb étvágyúak szoktak lenni.
2 hete szültem. NEm érzem magam depressziósnak, szoptatok, bőven van tejem hála Istennek, a kislányom pedig egy tündér :)
Valójában csak az a baj, hogy pár falat után jól lakom és ez zavar, mert félek, hogy hosszútávon rossz hatással lehet a tejemre és ettől lesz egy idő után, meg az erőltetett evéstől hányingerem.
De ezek szerint ez nem normális dolog.
Reménykedtem benne, hogy összefügg azzal, hogy még nem nőtt vissza vagy tért vissza a helyére a gyomrom...
szia, nekem 1 hónapig tartott, és fokozatosan rendbejöttem.
mi 10 napot voltunk bent a kórházban és a 10 nap alatt kb 5-x ettem. egyszerűen nem ment. itthon sem, aztán mindig sikerült egy picit többet enni, és helyrejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!