Csak nekem ilyen kínszenvedés az evés-etetés?
Miért van, hogy a 6 hós kislányom alig akar enni? Főleg reggel-délelőtt!
Reggelire a tápszerből jó ha megeszik max 50ml-t, kb.6-7h felé, 9-10h-kor a tejpépből is max. 8-10 kanál.
Ebédre sem mindig eszi meg a főzeléket,és atöbbi étkezésre, sem mondhatnám ,hogy na most jól evett!
Ritka az olyan nap mikor mindent megeszik.Ja és a múlt hónapban csak 350g-ot hízott!
Másnál is vannak ilyen gondok?
Ti mit csináltok akkor?Én tiszta ideg vagyok!!
Biztos,hogy éhes már akkor mikor eteted?
Lehet még nem egészen.Próbáld ki, várj egy kicsit.Nekünk is ez volt a gond, és én egyszer megvártam míg elkezd nyűgösködni, mert akkor már biztos éhes, és láss csodát a fiam rendesen evett!
Szia
Én kislányomnak se volt nagy étvágya,pl 8 hónaposan 1 üveges kaját 1,5 napig evett,a pépet szintén csak kóstolgatta jah és amit megevett annak a felét szét is köpködte. 2 hónap alatt 500g-ot se hízott.A 10. hónap előtt összekapta magát reggelire egy nagy tányér pép,ebédre közel 2 üveg kaja,vacsira szintén egy normál adag.Tápszert kap mert nem nagyon igényelte a szopikat így már alig van tejem,szóval reggel 100ml tápszer napközbe csak más egyéb folyadékot iszik meg,de abból estig olyan 500ml-t és esti altatásnál olyan 250-300ml tápszert. Lassan 11 hónapos lesz aztán viszem is méretni,hogy mennyit sikerült neki ilyen normális adagokkal felszednie.
Én is voltam így már az agyvérzés határán voltam mikor etetni kellett. Nekünk az volt a gond, hogy beteg lett és vagy 2 hétig lappangott benne valami, aminek láz lett a vége. Na ezt egy hét alatt átvészeltük és hetek múlva lett étvágya de csak tápszert evett. 7 hónaposan egyszer csak megtört a jég és egyik nap megette a főzeléket.
Most 11 hónapos, náthás, egy kicsit megint döcögős a kaja.
Próbáltad már a Humam Bay Fitt 1-et ízesített nekem csak azt ette, eszi a babám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!