Hogy zajlik egy éves babátoknál az etetés? Adtok neki saját kanalat?
Szia!
Az én fiam most múlt egy éves,és pár hete jelezte,hogy egyedül szeretne enni.A fent említett két kanalas módszert mi már régóta alkalmazzuk,mert a fiam csak így volt hajlandó enni.Egyedül evés nálunk úgy néz ki,hogy a fele kaja mellé megy,de már eltelálja a száját és tud merni a kanállal.Szóval utána alapos mosakodás és takarítás:)
Én is adok a babámnak kanalat, kb. egy hónapja, mert akkor már mindig bele akart mászni kézzel a tányérjába. Most lesz egyéves a jövőhéten.
Az evés úgy néz ki nálunk, hogy ő szépen kavargatja az ebédjét, közben néha a szájába teszi a kanalat is, engem is megkínál:) Én meg adagolom a szájába egy másik kanállal. Ja, és a másik kezével (ami aktuálisan éppen nem fogja a saját kanalát - ez nálunk még hol a jobb, hol a bal) időnként megfogja a kanalat tartó kezemet, és irányítja a tányérba, majd a szájához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!