Vitacolan vagy Cebion 2x multi? Ki melyiktet használja 1 éves babjánál? Másnak is kínszenvedés beadni? Hogy veszitek rá a babócát?
Figyelt kérdés
2010. okt. 21. 10:21
1/2 anonim válasza:
Vagy ételbe keverem szép apránként hogy ne vegye észre (nagyon rafkós, egyből kiszúrja ha nem az van a kanálon amit ő szeretne) vagy pedig lefektetem és fecskendőből a szájába nyomom apránként...:(
Macerás és utálom én is , ő is de nincs mit tenni. A fiam bezzeg nyelte még a keserű gyógyszereket is mint kacsa a nokedlit :)))
2/2 anonim válasza:
Én próbáltam fecskendőből is a vitacolant, de nem jött be, úgyhogy Béres cseppet kap napi 10 csepp folyadékban, tökéletes, s még szenvedni sem kell vele.
Nálunk a fecskendős beadás megmaradt fogzáskor a panadolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!