Cebion 2X multi szirupot adtál már a babádnak?
Volt valami kedvező hatása? Miért vetted neki?
1,5 éves kisfiam elég keveseket eszik, ezért vettem neki, hátha javít az étvágyán, a védőnő javasolta.
Én is azért kezdtem el adni neki, hogy jobb legyen az étvágya, de hozta meg a kívánt eredményt, a fiamnak a bordái is kilátszanak olyan sovány. Anyukám szerint olyan mint amilyen én voltam gyerekkoromban, az összes létező étvágyjavítót megkaptam, levegőváltozásra is vittek, de semmi nem segített. Na bezzeg most 87kg vagyok-lehet hogy most hatott!
Ez a grapefruit magot viszont kifogom próbálni.
Kedves első válaszoló! Mennyit adsz a gyerkőcödnek belőle?
Kedves második válaszoló! Most 6-7 cseppet adok neki. 3 hónapos korába kezdtük szedni, (de ha hamarabb rátaláltam volna már adtam volna hamarabb is) akkor 3 csepp volt a napi adag. És ahogy nőtt növeltem mindig havonta egy cseppel. Volt hogy adtam 9 cseppett, mikor 9-10 hónapos volt és a családban valaki náthás volt vagy köhögött. Mikor elmúlt a vészes időszak akkor megmaradtam a 6-7 cseppnél. S pici baba létére nem ragadt rá semmilyen nyavalya.
Lényegében konzultálnom kellene a hölggyel akitől rendeljük, lehetne-e már nagyobb adagot is adni neki. Ezt pont ma beszéltük a párommal. (Mi Kárpátalján élünk a cseppet meg Szegedről rendeljük.)
Azért havonta egy cseppel növeltem, mert az elején a hölgy mondta, 3 hónapos a baba, akkor 3 csepp. Én meg csak következtettem. De eddig max 9-10 csepp volt amit adtam, de ilyenkor két részletben adtam neki. Teába cseppentem és úgy adom.
Remélem segítettem. Ha eszedbe jut még valami kérdezz csak,válaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!