Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan csináljátok a takarítás...

Hogyan csináljátok a takarítást, főleg a konyhát? Hogyan törődtetek bele az állandó maszatba?

Figyelt kérdés
Én már azon kapom magam, hogy állandóan sika-mikálok. Egy éves gyerek mellett akárhogy vigyázok minden csupa mocsok, szétpakolva az egész lakás. Ti hogyan csináljátok?
2013. szept. 13. 14:17
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Mikor alszunk?

Éjjel..

Az én "szobanövény természetű" gyerekem este 8-tól reggel 7-8 ig alszik minimum, és este mi Apával vacsizunk, filmezünk kettesben. :)

A teendőket a kicsimmel végzem, mindenben segít, ha meg nem, eljátszik, (erre is tanítani kellett, sokáig nehezen ment) vagy mondókázunk, beszélgetünk. :)

Szervezés kérdése. :)

Én reggel, mielőtt kelnek, tornázni is szoktam és kutyát is leviszem sokszor, aztán hazafelé reggelit hozok, ha épp nincs. :)

Na megyünk is filmezni, Apuc türelmetlen. :)

(2 évesem már durmol. :)

Szép estét! ;)

2014. jún. 1. 20:24
 22/23 A kérdező kommentje:

Örömmel látom,hogy még aktív a kérdésem. Nálunk is helyreállt a rend - nagyobbik fiam 20 hónapos, a pici 8,5 hónapos - tehát nagyjából teljes a káosz - segítség nélkül. Már nem zavar ha kiönti, felkeni, szétmorzsolja, szétszórja (kaját, játékot...egyebet)csak magába ne tegyen kárt.

Reggel 5-től este 8-ig nonstop gyerek van, felváltva alszanak -nincs alvásidő nálunk - vannak lopott 10 percek egy-egy video betételekor - ennyi. Majd helyreáll minden, már nem aggódom.

2014. jún. 10. 21:48
 23/23 anonim ***** válasza:

Én így nem bírnám. :(

Ez a káosz már bocsi, de a kicsiknek sem jó.

Egy alap rendszer igenis kell(ene):

PL fürdés 7-kor, fekvés fél 9.

Ha előpakolták a játékokat, addig nem vesztek elő újat, amíg el nem teszik az előzőt. Mi így csináljuk és szépen működik, pedig csak 2 éves, de jó rég óta így csinálja. Mielőtt kimegy a szobából, gyakran visszanéz, hogy teljes e a rend. :D

Szóval szerinte ne add fel és szépen lassan tanítsd Nekik az óvatosságot, azért mert gyerek nem kell mindent kiönteni, szétkenni. Lehet asztalnál enni, inni, vagy nincs evés!

Sok sikert. :)

2014. jún. 26. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!