Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Párom szerint egy hat hónapos...

Párom szerint egy hat hónapos babára ilyen időben fűteni kell. Szerintem még nem. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
2013. szept. 12. 09:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
53%
Mi sem fűtünk,23 fok van bent. Fürdéshez,ha kell,akkor hősugárzó,de mivel egy kis helységről van szó,már attól bemelegszik,hogy megy a bojler.
2013. szept. 12. 10:06
 12/18 anonim ***** válasza:

Szerintem nem. Nekünk a tavaly tél vége kemény kiképzés volt, mert hetekig nem tudtunk fűteni normálisan. Azóta én nagyon jól érzem magam mezítláb rövidnaciban ebben az időben is. Most sincs több nálunk 22 foknál. Azelőtt ilyenkor már kapcsoltam volna a fűtést... A gyerekeken hoszzúujjú van meg hosszúnadrág, és zokni.

Egyébként tök érdekes, hogy amíg tönkre nem ment tavaly a fűtésünk, 24-25 fok volt. Amikor elsz@ródott, már a 18 is melegnek számított. És amikor nem ment rendesen, nem voltunk betegek, előtte viszont egyik nátha meg köhögős nyavalya a másik után. Inkább érdemes szerintem még 1 réteg ruha.

2013. szept. 12. 10:19
 13/18 anonim ***** válasza:
Fürdéshez érdemes egy hősugárzót beszerezni, és használni. Amúgy pedig fel lehet öltöztetni a babát, de ha úgy is hideg a keze vagy a lába, akkor talán érdemes elgondolkozni a fűtésen.
2013. szept. 12. 11:19
 14/18 anonim ***** válasza:
Totál egyet értek az utolsóval. Amúgy minden gyerek más, az enyém 14 hónapos és 7.5 kilo, vékonyka, sokszor fázik. Hősugárzóval 3 napja fűtök a fürdéshez. 21 fok van a lakásban.
2013. szept. 12. 12:10
 15/18 anonim ***** válasza:
53%
Alváshoz elég a 20 fok, fürdéshez kapcsolj hősugárzót, nappalra inkább, ha úgy látod fázik, vastagabb ruha, pl. rugi alá harisnya... stb. Egész napra még nem fűtenék be.
2013. szept. 12. 12:19
 16/18 anonim ***** válasza:
0%

Kb. 22 fok van nálunk, a szobában fürdetek, de eszembe se jutott befűteni.

9 hónapos a lányom, nem fázik, decemberben született, akkor sem volt csak max. 21-22 fok a szobában, fürdéshez max. 23.

Ő ehhez lett hozzászoktatva, amúgy nem is egészséges a nagy meleg.

2013. szept. 12. 12:45
 17/18 anonim ***** válasza:

Azért cserépkályhába még nem gyújtanék be, de fürdéshez már kell egy hősugárzó.

A lányunk 2 éves, semmi baja, én viszont úgy meg vagyok fázva, hogy alig élek...

2013. szept. 12. 12:46
 18/18 anonim ***** válasza:
22 fok van a 10 hónaposom szobájában - még nem fűtünk. Viszont a fürdőszobában be szoktam kapcsolni már a hősugárzót.
2013. szept. 12. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!