Párom szerint egy hat hónapos babára ilyen időben fűteni kell. Szerintem még nem. Mit gondoltok?
Szerintem nem. Nekünk a tavaly tél vége kemény kiképzés volt, mert hetekig nem tudtunk fűteni normálisan. Azóta én nagyon jól érzem magam mezítláb rövidnaciban ebben az időben is. Most sincs több nálunk 22 foknál. Azelőtt ilyenkor már kapcsoltam volna a fűtést... A gyerekeken hoszzúujjú van meg hosszúnadrág, és zokni.
Egyébként tök érdekes, hogy amíg tönkre nem ment tavaly a fűtésünk, 24-25 fok volt. Amikor elsz@ródott, már a 18 is melegnek számított. És amikor nem ment rendesen, nem voltunk betegek, előtte viszont egyik nátha meg köhögős nyavalya a másik után. Inkább érdemes szerintem még 1 réteg ruha.
Kb. 22 fok van nálunk, a szobában fürdetek, de eszembe se jutott befűteni.
9 hónapos a lányom, nem fázik, decemberben született, akkor sem volt csak max. 21-22 fok a szobában, fürdéshez max. 23.
Ő ehhez lett hozzászoktatva, amúgy nem is egészséges a nagy meleg.
Azért cserépkályhába még nem gyújtanék be, de fürdéshez már kell egy hősugárzó.
A lányunk 2 éves, semmi baja, én viszont úgy meg vagyok fázva, hogy alig élek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!