Kedves anyukák! Beadattátok magatoknak a h1n1 ellenni védőoltást? Nálunk Nyíregyházán a gyerekorvos kifejezetten ajánlja a szülőknek, sőt már járják az óvodákat, és tájékoztatják a szülőket ezzel kapcsolatban!
10.24-es vagyok
A páromnak én is azt mondtam, hogy az oltás legyen az Ő döntése. És Ő úgy döntött, hogy beoltatja magát.
És sajnos, bizony politikai háttér húzódik meg a beoltsam, vagy ne oltsam kérdésben.
Épp ezért tartom felelőtlennek azokat, akik gőzerővel, rémhírek terjesztésével próbálják lebeszélni az embererket.
Holott - még mindig az a véleményem- hogy az emberek enélkül a hiszti nélkül is tudnának dönteni.
És remélem, hogy mindenki jól dönt, akár beoltatja magát, akár nem.
én balos vagyok, mégse kell az oltás:)
ez nem magyar találmány, ez nem magyarországrol szol, ez vilagmeretu panikkeltes. sem jobb sem baloldalnak nem all erdekeben, egyedul a gyogyszeriparnak. az mar mas kerdes, hogy kik vannak meg kik nincsenek a gyogyszeripar kezeben.
Amúgy úgy tűnik ukrajnába már nem az eredeti h1n1 szedi az áldozatait, hanem egy mutálódott vállfaj, legalábbis tegnap már erről szóltak a hírek.
Én még most is azt mondom, hogy nem adatom be (és nem politizálok, egyik párt oldalán sem állok, rám lehet mondani, hogy pártfüggetlen vagyok és teljesen politikamentes).
Mi szól mellette? Mert én eddig csak azt hallottam, hogy mi szól ellene és a gyerekorvosok nagy többsége, -köztük a miénk- nem ajánlja, mert eddig teljessejtes oltást nem lehetett kisgyerekeknek és kismamáknak adni, most meg hirtelen lehet.
A sógornőm amerikában él az fül orr gégész férjével. Na ők sem oltatják be magukat és nincs ekkora hiszti kinn, mint itthon, az elején lecsengett a dolog, azóta senki nem beszél róla, és nem szerepel a vezető hírek közt a h1n1.
Jó lenne tudni, hogy mi lenne a jó, de túl sok a kérdőjel ezzel a vírussal és az oltással kapcsolatban. Az meg engem nem győz meg, hogy miniszterek, meg orvosok meg jó ég tudja ki nyilvánosan tv kamerák előtt beoltatja magát. A tv-ben nem látszik, hogy mit rejt a fecskendő.
Szintén Szabolcsból írok. 1 hónappal ezelőtt, még én is úgy gondoltam, hogy óvintézkedésekkel megelőzhető a vírusfertőzés. 3 hónapos babával vagyok itthon, 8 éves lányom már 2x betegedett meg, mióta elkezdődött a suli. Így kialakult egy ördögi kör, össze vissza fertőzzük egymást, vk. mindig beteg a családban, én folyamatosan náthás vagyok, pedig ki sem mozdulok itthonról, maximum az udvar, nagyszülők.
Gyermekorvosunk javasolja az oltást, ugyanúgy a házi orvos is. Súlyos szövődményekkel járhat a vírusfertőzés. Tojás fehérje érzékenység esetén nem ajánlott az oltás. Ukrajna itt van a szomszédban, a házi orvosunk onnan származik, és azt mondja nagy a baj! Mellesleg megjegyzem, hogy városunkban a bevásárlóközpont, a gyógyszertárak és a kórház tele van ukrán emberekkel, betegekkel. Mi beoltatjuk magunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!