Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem alszik a 2 hetes...

Miért nem alszik a 2 hetes babám nyugodtan?

Figyelt kérdés

Alszik ő egész éjjel , 10-11 körül már alszik, 4-6 körül kel fel enni. Az első 1-2 óra általában nyugodt, csendes alvás, de aztán jön a krákogás, köhögés, szuszogás, nyögés, kapálózás, böfögés, cuppogás, van ott minden... Mindig azt hiszem, hogy felébredt, de nem, alszik tovább. Én meg így nem tudok aludni mellette, mert mindig azt lesem , mikor kell etetni.

Miért nem alszik nyugodtan? Miért ad ilyen hangokat? Másnál is van ilyen? ( a védőnő szerint a melegtől van...)

2008. júl. 2. 15:38
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia, nálunk ugyan ez a helyzet-6 hetes a lányom, de születése óta ezt csinálja.

Senki nem tudja miért.

Ennek erdményeképpen 1-2 órát alszok éjjel. Volt ez már 45 perc is!:(

Nálunk akkor "csendesedik" az őrület, h az apja a mellkasára teszi. De hosszútávon ez sem jó megoldás.

2008. júl. 2. 15:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Amikor én cuppogásra kelek,és látom,hogy rég evett,akkor kelteni szoktam.A büfit meg tudod előzni,ha rendesen megbüfizteted.Mióta hason altatom sokkal nyugodtabban telnek az éjszakák.
2008. júl. 2. 15:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia

Az en babam 6 hhetes, nalunk ugyanez volt, folyton lestem hogy akkor most felebredt ,akare enni, vagy mi a helyzet, aztan elmaradt magatol, nekem is azt mondtak a meleg miatt volt, de aztan rajottem hogy mivel az ejszakai bufizeseket elblicceli mert elalszik a valamon ,gorcsei vannak szegenykemnek. Amiota gorcsoldot kap nyugodtabban alszik, ne aggodj, es nem kell folyton figyelni, ha azert kell fel mert hes ,azt tudtodra is adja, az en babamat kifejezetten idegesiti ha rogton felveszem, kell hagyjam hogy ebredjen fel magatol , nezelodjon egyet ,aztan jelzi hogy na kkor most kajat kerek!

2008. júl. 2. 15:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam is nyugtalanul aludt, nyögött, nyújtózott, nyammocott, cuppogott....meg minden. Vettem neki tönkölypelyvával töltött babapárnát ( Herbária boltokban lehet kapni ), azóta olyan csendesen és nyugodtan alszik, békésen szuszog, csak szopizni ébred éjjel 1x. 11 hetes.
2008. júl. 2. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!