Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8 hónapos babának adhatok...

8 hónapos babának adhatok lekváros kenyeret?

Figyelt kérdés
2013. szept. 7. 12:51
1 2
 1/12 Szandy89 ***** válasza:
65%
Az én kisfiam is kb 8 hónapos volt mikor először kapott lekváros kenyeret. De csak és kizárólag azt amit mi itthon főztünk! Nem volt semmi baja tőle,azóta is imádja!
2013. szept. 7. 13:00
 2/12 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem is adhatsz...
2013. szept. 7. 13:05
 3/12 anonim ***** válasza:
57%

Igen,adhatsz! :-) de most még ajánlott a házi lekvárt oda adni,a boltiban csak egy vegyész tudja hogy mik vannak...

Üdv: 4 gyerkőcös

2013. szept. 7. 13:13
 4/12 anonim ***** válasza:
30%
Aki nem támogatja h adjon neki ilyesmit "nyissa ki száját" Nne lefelé pontozgasson!!! Ja és ha olyan okosnak hiszi magát magyarázza is meg!! Szánalom komolyan egyre szánalmasabb ez az oldal. Ezért megy el a kedvem bármilyen válaszadástól! 2-es voltam!
2013. szept. 7. 14:35
 5/12 anonim ***** válasza:
43%

Egyáltalán nem adnék neki ilyet se házit, se boltit.

Miért?

Mert tele van cukorral!!

2013. szept. 7. 22:12
 6/12 anonim ***** válasza:
63%

Őszintén szólva nekem eszembe sem jutott 8 hónaposnak ilyesmit adni, az is igaz, hogy igény szerint szopott mindkettő, és a hozzátáplálás is igény szerint ment, és elég későn is kezdtek mást enni az anyatejen kívül (fiam 7,5, lányom 8,5 hónapos volt).

Ha a te babád már eszik mindenféle mást is, akkor persze más a helyzet. Most pl rengeteg a szilva, ha főzöl otthon cukor nélkül szilvalekvárt, azt nyugodtan megeheti. Boltit én sem adnék neki.

2013. szept. 7. 22:27
 7/12 anonim ***** válasza:
53%

Őszintén,szerinted kedves utolsó válaszadó,szerinted mennyit képes megenni egy 8 hónapos?? Egyszerre max 1 szelet kenyeret ettek meg az enyémek ennyi idősen. Ha fogja a kenyeret,úgy sem két centi vastagon kenjük meg a kenyeret,ha falatokban adjuk,akkor megint csak nem 1:1 arányban adjuk oda.... és nem minden étkezéskor eszi azt!

Szerinted a bébi ételek amiket árulnak a boltokban,a tápszer és a tejpép egészségesebb mint egy üveg házilekvár? A 4 hónaposnak szánt üveges kajában is ugyan úgy van só és cukor! Ettél már bármilyen üvegeset? Ha natur megfőzöd pl a sütőtököt,és megkóstolod,majd megkóstolod a boltit,mit veszel észre? Teljesen más íze van!!!! pedig elvileg az üvegesben sincs semmi,csak sütőtök és víz!!!

2013. szept. 7. 22:28
 8/12 anonim ***** válasza:
Bocsánat,az utolsó előttinek szólt,csak míg írtam addig már beelőztek :-)
2013. szept. 7. 22:29
 9/12 anonim ***** válasza:
17%

9 hónapos múlt a lányom, de még semmi darabosat nem eszik, nincs még foga, így érthetően kenyeret se adok neki.

De ha lenne se jutna eszembe édes, tömény lekvárral megkenni.

Miért nem tesztek elé egy tál kristálycukrot??

2013. szept. 8. 07:12
 10/12 anonim ***** válasza:
62%
A lekváros kenyér gyakorlatilag fehér liszt cukorral, tipikus üres kalória, semmi értékes nincs benne. A háziban sem. Még a gyümölcs eredeti vitamintartalmát is kiöli a főzés. Egy felnőttnek sem egészséges. Nyilván lehet adni, mindenki úgy eteti a gyerekét ahogy akarja, de én ilyen pici csecsemőnek még nem adtam ilyesmit. Ekkor még csak natúr gyümölcsöket, zöldségeket, csirke és pulykahúst kaptak. Gabonát is natúr formában kevertem a gyümölcshöz.
2013. szept. 8. 07:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!