10 hónapos kortól tényleg kaphat egy kis lekváros kenyeret?
Babóm 10 hónapos,reggel és este tápszeres még,de a köztes időben már darabosakat eszik,8 foga van.
Minap olvastam,hogy be lehet vezetni a lekvárt,de csak a házi főzésűt.
Sajnos én nagyon béna vagyok befőzés terén.No meg kellékeim sincsenek hozzá,külföldön élünk.
De viszont vannak jóminőségű lekvárok a boltban,mint pl.a Bonne Maman jamek,amik nagyon finomak.
Várjak így a lekvár bevezetésével 1 éves korig,vagy azért minimális mennyiségben adhatok neki?
Változó, ki hogy gondolja! Én adtam vajas lekváros kenyeret, kalácsot, felvágottat, joghutba, krémtúróba mártogatott kenyeret, kalácsot, kis pörkölt szaftba, sült májba mártott kenyeret, paradicsom, paprika mellé.
Szinte azt ette amit mi ilyen idősen napközben, csak reggel este kapott tápszert, mintha tejet inna a reggeli vacsi mellé. Első bábáskodott mindig mindentől tartanak, szabályok szerint próbálják etetni a gyermeket, de a 2-3 gyermeket fel neveltek már hamarabb merik adni az ételeket, nem várják meg hogy egy éves legyen a gyerek, már 10 hónapos ám is ad rántottát a babának. Lányom 10 hónapos ám kapott tej szeletet, túrótrudit, sőt tortát, péksütiket, pogácsát, almás pitét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!