Ebben a hónapban (19-én) lesz a k. lányom 10 hónapos. Túrós (tésztát) kaphat már? Tésztaféléket adhatok neki? Lekváros kenyeret kaphat? Ha igen, gondolom ne boltit, mert abban tartósító van.
Figyelt kérdés
2009. jún. 12. 11:23
1/3 anonim válasza:
Tésztát is meg túrót is tuti kaphat. Nekem 7,5 hós a kisfiam és a napokban mondta a védőnő, hogy túrót és tésztát is adjak már neki. Kenyeret is kaphat (mi is eszünk már), meg a lekvár sem gáz szerintem, mivel gyümölcsből van. Különösen a házi lekvár jó, mert abban tudod, hogy mi van. :-)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget.
2009. jún. 12. 11:28
3/3 anonim válasza:
Az én lányom 10 hónaposan már a grillcsirke lábát szopogatta,ízlett neki a fűszeres hús:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!