Tapasztalt anyukák! Kérhetnék segítséget?
A problémám az, hogy a babám lassan 2hetes, és nem tudunk aludni éjszaka, egy keveset sem. Nem lehet megnyugtatni, torka szakadtaból ordít.
A védőnő szerint sok a pukinak való szél, infacolt szedünk rá 3 napja. Az első nap sikerrel jártunk, végre a szülés óta tudtam pár órát aludni. De másnap, meg már ma éjszaka valami borzalom.(mint az elejétől kezdve) Egész éjjel üvölt a fiam, a szívem szakad meg, olyan szinten.
Egészségesen eszek, nem eszek semmi puffasztót, anyatejet kap, mellé a doki ajánlása miatt teát. (Mecsek Baby)
Délelőtt, délután egy mintagyerek, egy rossz szót nem lehet rá mondani, nyugodt, eszik, aztán alszik.
De este 9-től beindul a buli, semmivel sem lehet megnyugtatni, akkor van csöndben ha etetem, de amint befejeztük a kaját, kezdődik minden elölről. A cumit kiköpi a fájdalomtól, húzkodja magát, tornázik mindenfelé. Ha sikerül egy orbitálisan nagyot pukizni, utána megnyugszik, és bealszik, de üröm az örömben, hogy ez csak körülbelül 10-15percig tart, így reggelre ő is hulla fáradt. Reggel persze 6-7óra körül elalszik a fáradságtól, innentől már oké.
A szelek miért csak éjszaka jönnek elő?
Mivel tudnék segíteni rajta?
Mivel tudnám elaltatni a drágámat?
Válaszaitokat előre is Köszönöm!
Szia!
Az én lányom nem volt hasfájós, de barátnőmé igen, ő ezeket csinálta: masszírozta a baba pociját a gyomrától indulva óramutatójárásával megegyezően egy nagy kört leírva, ez volt a napocska, utána pedig ugyanonnan kezdve egy félkört leírva, ez volt a holdacska. Ezt kb 4-5-ször, aztán a két kezén összezárt ujjakkal a baba hasán fentről lefelé váltott kézzel, ez volt a vízesés. Ezeket ismételgette, utána pedig a kis lábait emelgette fel a baba pocijához körörösen szintén óramutató járásával megegyezően. Így sikerült a babának pukiznia is meg kakilnia is. A szélcsövet pedig csak legszélsőségesebb esetekben próbáld!
tornáztasd a lábait! útálni fogja az elején, feszíti majd magát ,de jobb lesz pár perc múlva, kijönnek a pukik. mi is espumisan t használtunk. egy darabig jó volt. nálunk a mecsek baby is használt. no meg hason altasd! az nagyon fontos!
a cseppek közül végül a biogaia jött be nekünk.
Köszönöm a Válaszaitokat!
Már mindent próbáltunk, masszirozas, tornáztatás, hasra melegitett textilpelus, szélcső. Ezek nem nagyon használtak. Na akkor a teát hanyagolom egy kicsit, hátha attól rosszabb a helyzet. Próbálok én pihenni, de sajnos én napközben nembírok elaludni, akármilyen fáradt vagyok.
Az ötleteket kifogom szépen lassan próbálgatni, mert most is 5után aludt el Apával a gyerek, és fél9kor már kajálhatnékja volt, most újra alszik, (alszanak) ilyenkor nincs gond, és ez a furcsa nekem, hogy mindig éjszaka.
Köszönöm nektek mégegyszer! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!