Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kezdő anyuka! Milyen legyen...

Kezdő anyuka! Milyen legyen az első cipőnk?

Figyelt kérdés

Lányom 6,5 hós és ma derékszögbe még ugyan, de felállt a járókánál :) Mikor kell neki venni az első cipőt? Rá kell próbáljam? Illetve milyen legyen? Mire kell odafigyelni? Tudtok esetleg ajánlani olyan boltot ahol nagyon segítőkészek és értik is a dolgukat? Illetve, mivel már hűvös lesz mikor elindul és később hó, igy gondolom vmi bélelt csizmát kell vegyek?! Vagy télig bőven kinövi az első cipőjét?

Első baba, köszönöm a segítséget :)

2013. szept. 5. 17:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Amíg nem megy stabilan, ne adj rá cipőt. Csúszásgátló zokni vagy puhatalpú. Amikor már stabilan lépeget, akkor van értelme, minket elküldtek ortopédiára (a gyerekdokink mindenkit elküld a járás idején), ott mondták, h tartsa a bokát, több ponton rögzíthető legyen (fűző vagy több tépőzár, csat, nem csak egy) és összehajlítható talp a lényeg egy egézsséges lábnál.
2013. szept. 6. 21:45
 12/15 anonim ***** válasza:
Amit akkoriban nézegettem még:Lilliputi puhatalpú cipői,jókat hallottam róla(Falcon Tessorinos válaszoló)
2013. szept. 7. 11:27
 13/15 anonim ***** válasza:
11. vagyok, mi az alábbi márkát használtuk, amit nem tudok kiírni, mert a márkán kiakadt a trágárságszűrő érthetetlen módon... cinege cipő
2013. szept. 7. 16:41
 14/15 anonim ***** válasza:
Na így engedte csak, szóval www. cinege cipő (egyben, ékezet nélkül) pont hu
2013. szept. 7. 16:42
 15/15 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

Ahogy olvastam még odébb van az hogy elinduljon! Irták hogy 2-3 hónap van a felállás és a járás között :) Már mindenhol rendesen feláll ahol kapaszkodni tud :) És ha fogom a kezét rakosgatja a lábát ( nem vezetgetem magátol csinálja)!

Még1x köszönöm a tanácsokat megfogadom őket :)

2013. szept. 7. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!