Mikortól szokás kétlyukú cumival etetni?
Figyelt kérdés
Sajnos anyatej mellett tápszert is kell adnom, de fogalmam sincs hogy 4hónapos babának milyen lyukú cumisüvegből szokás adni. köszi2013. szept. 4. 21:52
1/2 anonim válasza:
Az enyém vagy 1 évesen is 1-esből ivott.
2lyukúról még nem hallottam, a luk mérete nagyobb-a MAM-nál.
2/2 anonim válasza:
A 2-es cumi nem két lukat jelent ,hanem nagyobb a luk.Nekem amikor kinőtte a kicsi 125milis Aventes üveget,akkor kapott utána 2-es cumit,mert a nagyon 260milisen az van.Mondjuk nekem ez fel sem tűnt.De nekünk az is kicsi lett hamar,igy én tettem rá lukakat (bár semmit nem értek,mivel nem lehet kiszívni belőle jobban a dolgot).Nemrég vettem 3-as cumit neki,de kb 1hétig hazsnáltuk,mert megutálta a cumisüveget végleg.
1hósan már 2-es cumi volt neki,mert akkor már 160milit evett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!