1 hónap múlva várható babát miben szokás hazahozni a kórházból?
A fiam októberi volt,ott nem volt kérdés.De most nyári lesz,és mivel az ő hőháztartásuk még nem lesz edzet,így nem vagyok benne biztos hogy rövid újjú elég-e neki,vagy inkább hosszú újjú rugit vigyek be?
Köszönöm előre is a segítséget,tanácsot,ötletet!
Üdv Minden anyukának!
Gratula kicsidhez :-)
én várnék még a kérdéssel. lehet augusztus közepén nagyon vacak idő is. akkor elkél a hosszu ujju ruha, ha meg 30 fok van, szerintem tök felesleges. Inkább vékony kis inget nem tudom lehet-e kapni? és azt az ujjatlan nem tudom minek nevezik most a ruhákat bocsi :-( az enyémek rég voltak kicsik. Gergőm augusztus 28-i volt vékony kis fehér ing volt rajta, meg hosszu "lábu" ujjatlan rugdalózó.
Meglátod, milyen lesz az idő a szülésed idején. :-)
Mindenképp készüljetek úgy hogy kellhet akár melegebb ruha is, mert kitudja hogy akkor éppen milyen lesz az idő.
2 éve szült a húgom akkor nagyon meleg volt amikor befektették és akkor pont jött egy hidegfront előző nap amikor hazamentek volna és akkor mivel nem volt meleg ruha a párja is éppen kórházba feküdt mert neki műtétje volt így nekem kellett össze szednem ruhát a kicsinek a húgomék házába ahol örültem hogy fél óra alatt megtaláltam ami kell, és addig nem engedték haza ameddig nem volt megfelelő meleg ruházat.
Augusztusban jön a kislányunk, és mi úgy állítottuk össze a hazahozós ruháit, hogy lehessen kombinálni. 1 rövid és 1 hosszú ujjú bodyt készítettünk be, egy ujjatlan ruhácskát, 1 kötős sapit, 1 vastagabb sapit, harisnyát, kis zoknit, vastagabb polár plédet, textilpelust, és hideg időre a kis arca alá egy polár szundikendő. Ha jó lesz az idő, a fele fölösleges, ha meg cidri lesz, akkor jól jönnek majd. :)
36 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!