Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit is kell vinni a kórházba?

Mit is kell vinni a kórházba?

Figyelt kérdés
Hamarosan szülök, elfelejtettem mit kell vinni. Köszönöm a segítséget :)

2013. szept. 2. 09:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Magadnak?
2013. szept. 2. 09:51
 2/8 A kérdező kommentje:
magamnak is meg a babának is
2013. szept. 2. 09:54
 3/8 anonim ***** válasza:

Én ezeket vittem:

Magamnak a szülőszobára: hajgumi, ásványvíz, csoki, zokni, zsepi, papucs

Magamnak a kórházba: 3 hálóing, zokni, papucs, feretőtlenítős kézmosó ,szop.melltartó- ebbe betét, szülés utáni óriiási betét :) wc- ülöke papírból, wc papír- jó sok! Eldobható bugyi- legalább 10db. , tusfürdő, Garmastan krém (mellbimbóra) .

Meg persze kaja és pia, mert a kórházi szörnyű.

Babának (nálunk kellett a kórházba ruha)

Body (kb. 5db.) , kezes-lábas rugi, kis sapka, textilpelus, pelenka, popsikrém, popsitörlő, kis pléd.

Gyorsba ezek jutottak eszembe :)

2013. szept. 2. 10:01
 4/8 anonim ***** válasza:

Neked: hálóing, bugyi, zokni, esetleg szoptatós melltartó, köntös, melegítőnaci ha fáznál, vastag betét, tusfürdő, (ha használsz, akkor intim lemosó), sampon és hajszárító (ha hajat mosnál), hajgumi vagy hajcsat, golyós deo, törölköző (kicsi és nagy), fogkefe, fogkrém, pohár, papírzsepi, vécépapír, gumipapucs zuhanyzáshoz, rendes papucs, telefon és töltő, olvasnivaló, fényképezőgép (ha fotózgatni akarod a babádat), kispárna, gyógyszereid (ha szedsz), szemüveged vagy kontaktlencséd a folyadékkal, házassági anyakönyvi kivonat vagy apasági nyilatkozat, irataid. Nasit, kaját, innivalót majd visznek be neked, hazajövős cuccot meg a végén. Én vittem be mellszívót is, hasznát vettem, de bent is adnak, illetve Garmastan krémet a mellemre, mert az első babával kisebesedtem. Valahol evőeszközt is kérnek (konzervnyitót vigyél).

Babának: nálunk csak hazajövős cuccot kértek.

2013. szept. 2. 10:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Evőeszköz!!!! :)
2013. szept. 2. 10:11
 6/8 anonim ***** válasza:

Leirták, elöttem. Még annyit hozzátennék, hogy ne eldobhato bugyit végy mert kaki, hanem a kinaiban a legolcsobb literest legfeljebb kidobod, de nekem egyik sem lett olyan. Tök jol tartja a betétet. Én Tenät vittem, tökéletes volt. A hajszárito sampon sztem felesleges, de kinek mi......

Viz.....vegyél olyan kis nestlés csörös üveget és vidd magaddal. a szülőszobán könyebb inni abbol és ha császáros lesz akkor meg pláne mert első 12 orát nem mozdulsz. A hasleszorito még nagyon jo dolog, ha telik rá vegyél. Mind2 szülésnél jó.

2013. szept. 2. 10:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Én annyit tennék hozzá, hogy nekem a hajszárító jól jött, mert 11 napot bent kellett maradnunk, de ezt a férjem hozta utánam. A 4-ik napon azt mondtam ilyen fejjel nem vagyok hajlandó létezni (akkor már tudtam h bent maradunk), így behozta utánam. Szóval ez első körben nem feltétlen szükséges :)
2013. szept. 2. 10:37
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, van egy 2, és fél éves fiam, de már elfelejtettem mit is kell bevinni :) Köszönöm a válaszokat sokat segítettetek. :)
2013. szept. 2. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!