Teljesen kivagyok, kórházba kell vinni a Babámat?
Kisfiam 2 napja lázas.
Elvittem a háziorvoshoz, mondtam neki, hogy észrevettek a kicsi tarkóján, az egyik oldalon egy puklit is. (olyan a tapintása mint egy vízzel telt lufi) a homlokán pedig egy érgomolyag "keletkezett" amiből nagyon kék erek futnak hátrafelé a pukli irányába...
Ez csak akkor látszik ha fekszik, ha felemelem eltünik :O
A kis fejét egy-két hete ingatja, mintha azt jelezné, hogy nem-nem... ezek a tünetek a doki szerint "furák"
A háziorvos AZONNAL beutalt a kórházba, hogy....nagy baj lehet :(
Most várom a férjemet és indulunk de kezdek megőrülni a félelemtől :(
Nagyon jól fejlődik, forog minden felé, már próbál kúszni, hátrafelé mászik, lebegő üléseket csinál.
Több, mint 8 kg...
mennyi idős?és mit mondott a doki mi lehet?
Amúgy beütötte a fejét?
6 hónapos :(
Nem hiszem, hogy beütötte volna a fejét, ha a homlokán lévő kék "gomolyag" attól lenne akkor az akkor is látszódna ha felveszem, de ha kézben van akkor eltünik :O
A tarkóját pedig biztosan nem ütötte be.
Szia.
Nagyon sajnálom,de megnyugtató választ nem nagyon tudok neked adni,még nem hallottam ilyesmiről.Arra gondolok,hogy talán beüthette a fejecskéjét,az a pukli és esetleg fájhat a fülecskéje ez meg a fej ingatása.Ne félj a kórháztól,mert ott biztosan kivizsgálják és bármi is legyen meggyógyítják.Próbálj arra gondolni,hogy otthon kétségek közt néznéd a babácskádat,hogy mi lehet a baj és hogyan segíthetnél,a kórházban viszont segíteni tudnak és kiderítik mi történik.Kitartás és jobbulás nektek.
Kérlek,ha úgy alakul írd,majd meg mi lett veletek.
Most mi a kérdés?
Megválaszoltad a saját kérdésedet!
Igen, kórházba kell vinni a babát.
amint hazaértetek ird meg mi volt baj!!!!! kitartást mindent vigyél megaddal pénz telefon ruhák, kaja ágynemű takaró kitartást jobbulást!!!!!
Bab paprijait mindnet!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!