Mindenki kikészül a baba első pár hete alatt?
Babám 6 és fél hetes. Mindig híres voltam a birkaturelmemrol, de kezdek kikeszulni. Kifogott rajtam a Drágám!
Főleg az éjszakák alatt tudok kiborulni. Kétszer minimum felkel éjjel. Ezzel még nem is lenne gond, de nagyon lassan tudom csak visszaaltatni. Van h két órát dekkolok ébren. Ilyenkor nagyon-nagyon lassan telnek a
percek. :-(
Persze nappal is vannak rossz pillanataim, amikor szintén nem tudok vele mit csinálni, mert aludni nem akar, viszont üvölt ha leteszem.
Amúgy persze imádom félre ne értsetek!
Szeretném tudni ki hogy állt a kezdetekhez, és mennyi időbe tellett hozzászokni az új helyzetekhez?
Biztos könnyebb lenne ha lazabban fognam fel, és ezen dolgozom is, de egyenlőre nem megy! :-( Főleg ha olyanokat olvasok h egy csomó embernek semmi gondja az altatassal meg h a baba már kezdetektől atalussza az éjszakát.
Őszintén szólva nem gondoltam volna h beletorik a bicskam ezekbe a napokba!
Aki hozzaszol annak nagyon megköszönöm, kíváncsi vagyok kinél hogy volt!
Közel egy hónappal a kérdésem kiiírása után már tényleg.jobb a helyzet. Csütörtökön volt 10 hónapos a Drágám. Az éjszakát volt hogy már teljesen ataludta, de az esetek nagy részében azért egyszer felkel hajnal körül.
Nappal is már egyre jobban elvan, elbeszélget a plusseivel. A hasa sem fáj már olyan intenzíven! :-)
Szóval kezd jó baba lenni én meg kezdek újra kiegyensúlyozott lenni! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!