Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha 30 hetes terhesen 1560g a...

Ha 30 hetes terhesen 1560g a babám az nem baj? Nem lesz túl nagy baba?

Figyelt kérdés

2013. aug. 30. 18:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nekem mem vilagos, h milyen ellenanyagrol van szo! Mert lehet pl rubeola, toxoplazma stb, azon a vervetelen amikor a vercsoportot nezik, neznek egy csomo ilyet... Elso babanal meg nem lehet (elvileg) rh-osszeferhetetlenseg (vagyis majd szuleskor alakul ki), de ez ma mar nem problema, majd a kov terhessegnel idoben kapsz ra valami szert es akkor meg van oldva... Ha meg valamilyen betegseg ellen van ellenanyagod, az meg csak jo hir, mert vedett vagy. Szoval en nem igazam tudom, mire gondolsz.
2013. aug. 31. 08:53
 12/18 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt még ilyen ellen anyagos valamim. Abban viszont választ tudok adni hogy 32 hetesen becsültek 2550 grammot az ultrahangon, most 35. hétben.
2013. aug. 31. 08:58
 13/18 anonim ***** válasza:
35 hétben vagyok most....csak lemaradt a vagyok szó. 32 heressen 2550 grammot saccoltak uh-n
2013. aug. 31. 09:00
 14/18 anonim ***** válasza:
Ha az anyuka RH-, az apuka pedig RH+, akkor a baba lehet, hogy RH+ vércsoporttal fog rendelkezni. Első terhességnél nem gond, ha ellenanyagot termel a szervezeted, de a másodiknál ezt kezelni kell majd. Ilyenkor csak figyelnek rátok. RH összeférhetetlenségnek hívják a jelenséget.
2013. aug. 31. 10:16
 15/18 A kérdező kommentje:
Valami ilyesmit mondott a dokim. Meg,hogy sűrűbben fogunk találkozni.Elméletileg kapok egy csomó vizsgálatra beutalót.Ez még nem is zavar,csak a védőnő meg ilyeneket mondott,hogy befog sárgulni a baba,koraszülés,meg teljes vércserét kell kapnia majd a babánknak.De inkább nem is sorolja,mert nem akar megiyeszteni.Hát pedig sikerült neki......
2013. aug. 31. 10:54
 16/18 anonim ***** válasza:

Ne aggódj,nem lesz semmi baja:)

Én is besárgultam,vércserét is kaptam,de még itt vagyok:)

2013. aug. 31. 12:06
 17/18 anonim ***** válasza:
Ajjajj, hat ez e vedono... Nyugi, az rh-osszeferhetetlenseg nem ritkasag es ma mar rutin dolog...
2013. aug. 31. 20:29
 18/18 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam.Csak nem értem,hogy miért jó a védőnőnek,hogy folyamatosan rémizget.Az elején azt kaptam minden alkalommal,hogy nem hizok és biztosan hanytatom magam!Hiába mondtam,hogy folyamatosan zabálok,a fejébe vette.És ha x kg nem hizok x idő alatt akkor beutal kórházba.....Na??
2013. szept. 1. 00:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!