Ha terhesen abbahagytad a cigit, visszaszoktál rá miután megszületett a baba?
A szoptatás után még vártam 2 hetet és alig vártam, hogy rágyújtsak. Talán azért is vártam, mert tudtam, hogy úgymond "kifelé megyek az időből". Mikor terhes lettem, átprogramoztam az agyam.. tehát még sok idő volt hátra ahhoz hogy rágyújthassak. A szoptatás végével pedig egyre közeledett az idő, hogy szabad.
Lehet hogy másnál más a helyzet....
Szia mikor kiderűl hogy terhes vagyok abban a percben azt mondtam hogy nem veszélyeztetem a kisbabám életét azzal hogy én dohányzok.
Nem tudom hogy más hogy volt vagy van ezzel de nekem sikerűlt nem vissza szoknom rá. Persze volt olyan napom amikor nagyon hiányzott a cigi elszívtam egyet de olyan rosszúl lettem tőle hogy azóta is ha arra a napra gondolok elkapa rosszúllét. szerintem csak nagyon nagy akaraterő kell hozzá de ha nem megy a gyógyszertárban lehet kapni homeopátiás bogyót amivel könnyebben át tudo vészelni a nehezebb időszakot míg teljesen le nem szoksz róla
Én a múlt héten gyújtottam rá...nem kell több csak este egy szál,mikor a kicsi elalszik....nem bírnám ki ha nem szívhatnám el.Terhesen azonnal abbahagytam,és most..
Ezek szerint nem vagyok egyedül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!