Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Beoltatjatok a gyereketeket a...

Beoltatjatok a gyereketeket a H1N1 vedooltassal?

Figyelt kérdés
nagyon aggodom,es nem tudom mi lenne a helyes ,hisz meg az orvosok sem tudjak...
2009. okt. 31. 22:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
A fodrászom keresztapja körzeti orvos a szomszéd településen és ő nem oltatta be magát, és a felesége sem pedig ő meg mellette aszisztens!Akkor ez most h van?Kicsit érdekes...
2009. nov. 1. 10:04
 12/20 anonim ***** válasza:

Nem szeretném.Jó lenne biztosan tudni,mi a helyes...Mindenről van pro és kontra véleménye az orvosoknak és akkora az információk halmaza,hogy ők maguk sem fogalnak egyértelmű állást.Hát ez szép!

Reménykedem,hogy megússzuk fertőzés nélkül.

2009. nov. 1. 10:19
 13/20 anonim ***** válasza:
48%

Nem, nem ússzuk meg járvány nélkül.

Nem véd meg??? Mit tudom én, de a védőoltás az egyetlen esély nem?

Óriási üzlet. És? Lesz...rom!

Minden az. Ha tejet meg kenyeret veszek, az is.

2009. nov. 1. 11:26
 14/20 anonim ***** válasza:
23%
Most komolyan...!Pontozzatok le nyugodtan,de először is ha ennyire érdekel,használd a keresőt!!!Másodszor pedig ez egy akkora nagy felfújt dolog,hogy borzalom.Mindent elhisznek az emberek,amit a tévé mond,mert a a tévé mondta,akkor biztos úgy van.Annyi féle betegség van még,attól nem féltitek?El kell adni a vakcinákat,kell a pénz a gyógyszergyártónak.Ez tuti így van.Nekem az egész családom kórházban dolgozik,SENKI be nem adatná semmi pénzért.CSak a laikust lehet megvezetni.
2009. nov. 1. 19:07
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nem értek veled egyet előző.

Én nem vagyok laikus és azt mondom, hogy az az orvos, aki nem olt nem tesz eleget orvosi esküjének.

Minden mögött üzlet van, de ez kit érdekel?

boldog leszel betegen, abban a tudatban, hogy nem adtad oda az 1980 ft.-ot a vakcináért.

Nézd meg a külföldi adatokat.

Egyébként meg kikérem magamnak, hogy az eü. dolgozók nem oltatják magukat.

Ez nem igaz.

Ti vagytok a rémhírterjesztők, mert az Istennek nem fogjátok föl, hogy ez a vírus igen veszedelmes.

A csecsemők védőoltásait is hagyjuk abba talán??

Magyarországra nagyon jellemző, hogy azt hiszi el amit a szomszédja meg a sarki fűszeres, meg az orvosbatárja, meg a mit tudom én ki nem mond.

Egyet nem tesz meg: nem gondolkodik és nem hisz a saját józan eszének.

Azért nézzük meg a helyzetet 2010 januárban.

Kívánom, hogy ne legyen baj.

Nem írom ide, mi a foglalkozásom és hol dolgozom, mert az anonimitás miatt mindegy.

2009. nov. 1. 19:17
 16/20 anonim ***** válasza:
19.07 vagyok.Először is nem a sarki fűszeresnek hiszek hidd el,hanem szaktekintélynek.És igen,a józan eszemnek.Ami azt diktálja,hogy ez az egész csak arra jó,hogy megvegyék az oltóanyagot.Nekem ez a véleményem,neked pedig más.Szerintem tartsuk egymás véleményét tiszteletben és zárjuk le az el sem indult vitát.:)
2009. nov. 1. 19:23
 17/20 anonim ***** válasza:
Fogadd gratulációmat!
2009. nov. 1. 19:26
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Ukrán helyzet?

Önmagáért beszél.

2009. nov. 1. 19:28
 19/20 anonim ***** válasza:
Eddig azon a véleményen voltam,hogy nem adatjuk be,de az ukrán helyzet miatt már arra felé húzok,hogy mégis.na és a Kubaiak?Akkor most mit gondoljon az ember?Akkor ők miért félnek ennyire és mi miért nem?Nem értem ezt az egészet és fogalmam sincs,hogy mi legyen,de elkezdtem félni...És mi van akkor ha a sima infu.és az új infu.kereszteződik?Mit tudtok erről?Köszi.Egy aggódó anyuka.
2009. nov. 2. 12:17
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Én itt már többször leírtam ezen a fórumon, most leírom még egyszer: Járvány lesz Magyarországon.

Javasolom aki teheti válassza a magyar oltóanyag nyújtotta védelmet.

2009. nov. 2. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!