Na most akkor ti mit csinálnátok? Már mindent próbáltam, reménytelen? Hagyjam sírni?
A fiam "csak" 3 óránként kelt éjszaka 1 éves koráig, és a sírni hagyás jött be Nálunk. 1 hét után végig aludta az éjszakát!
Este lefekvés előtt még azóta is cicizik.... de erről is szerintem majd úgy kell leszoktatni, nem lesz egyszerű ez sem! 23 hónapos :)
Delutani alvasa milyen,akkor is ebred?
Szerintem ha megoldhato te is fekudj le pihenni a babaval.
Egy fel ora szunyokalas is jot tesz ilyenkor.
Ne haragudj, nem olvastam végig a válaszokat, de átérzem a helyzetedet, mi is pont ebben a cipőben jártunk 1 éves koráig, amikor is besokalltam.
Nekem az jött be, hogy nem adtam neki cicit. Nem hagytam sírni, vagyis nem abban az értelemben, hogy rázártam az ajtót, aztán hadd ordítson, hanem ringattam, simogattam. Az első pár éjszaka elég nehéz volt, kb. óránként kelt, aztán fél óra volt visszaringatni, de éjszakáról éjszakára egyre jobb lett, kb. két hét múlva átaludta az éjszakát (mondjuk ez azóta sem rendszeres nála, de cicit azóta nem kap éjjel).
Ha tényleg le szeretnéd szoktatni - ami esetedben abszolút érthető -, az nem fog menni sírás nélkül, de lehet ezt viszonylag kíméletesen is, úgy, hogy közben nem hagyod egyedül. Én úgy voltam vele, hogy oltás után is sír, az is egy szükséges rossz, ez is. Az egész család nyugodtab, mióta ezt megléptük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!