Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák akinél parketta van...

Anyukák akinél parketta van mivel törlitek fel/ fertőtlenítetek?

Figyelt kérdés
2013. aug. 26. 08:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Bár itt linóleum van,de ecetes vagy citromleves vízzel,mert már a földet is harapni akarja a lányom :D
2013. aug. 26. 08:21
 2/6 anonim ***** válasza:

Vízbe WU2 sampont teszek és úgy mosok fel, mert már nekem nagyobbak majd 3 évesek a gyerekeim.

Amíg kicsik voltak ecetes vízzel mostam fel. Szép tiszta lett tőle és ha véletlenül megnyalta volna valamelyik akkor is max. fanyalog egyett, de nincs semmi baja tőle

2013. aug. 26. 08:22
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat. Nálunk is most már megindult a kaland túra és persze állandóan nyalná a parkettát is. Akkor ecetet fogok használni. Köszönöm a segítséget:-)
2013. aug. 26. 08:27
 4/6 anonim ***** válasza:
47%

Én a lányom esti fürdetővizével mosok fel reggelente, nem teszek bele semmit.

Kutyánk van, muszáj minden nap felmosni a szőr miatt.

2013. aug. 26. 08:57
 5/6 anonim ***** válasza:

Flóraszeptes vagy Domestosos és ecetes vízzel szoktam felmosni az egész lakást. A kisfaim szobájában van csak parketta, azt is ezzel mosom fel. Igaz, ő még nem mászkál a földön, szóval egyenlőre lényegtelen, de szerintem késöbb sima ecetessel fogok ott felmosni.

Anyukám esküszik az ecetre, mondjuk nekem is bejön, fertőtlenít, zsírtalanít de közben fényesít is. Szinte mindenhez használom itthon.

2013. aug. 26. 12:49
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a többi választ is, az ecet bejött :-)
2013. aug. 27. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!