Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az normális ha 2,5 honapos...

Az normális ha 2,5 honapos kislányom még nem tudja tartani a fejecskéjét? Hasonlo tapasztalatok? Már nagyon aggodom

Figyelt kérdés
2013. aug. 25. 19:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Kézben még később kell tartania, mint hasonfekvésben. Ilyen alapon azt is mondhatnánk, hogy az a 3 hetes, aki tartja a fejét túl feszes izomzatú.
2013. aug. 26. 08:06
 12/15 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Most akkor hogyan nem tartja? Mert sokan a hasonfekvésre gondolnak, amit nyilván tud.

A kézben levésnél meg ráér még, nincs semmi baj, ha most nem tartja meg még a fejét.

2013. aug. 26. 14:13
 13/15 A kérdező kommentje:
koszonom válaszaitokat. Ugy értem,hogy ha hasrateszem ha éppen van kedve akkor nagyon szépen tartja, de ez ritkán van, ha felveszem akkor még nem tudja tartani, 2 hosan sokszor egymás után átfordult hasrol hátra, de már nem. Nekem nagyon furcsa és talán azért is aggodom annyira mert elso babám már egy honaposan tokéletesen tartotta, bár ot nagyon ritkán raktam hasra de kézben tokéletesen tartotta. További válaszokat várok
2013. aug. 26. 15:15
 14/15 anonim ***** válasza:
Szia.Nekem tegnap volt egy hónapos a picim,de már bent a kórházba pár naposan emelgette a fejét hason.Itthon meg már teljesen felemeli,meg ha fel is vesszük akkor nagyon szépen tartja magát már viszonylag régóta(2-3 hete,nem kell a leszólás,én vagyok vele és látom mit csinál!)Azt hozzá teszem csak hason alszik.
2013. aug. 29. 16:10
 15/15 anonim ***** válasza:
Az enyém is csak hason alszik, már születése óta, mégis csak kb egy hete kezdte igazán emelni a fejét (ma 3 hónapos). Én azt vallom ez gyerekfüggő. Akinek hamarabb kezdni, az meg csak örülhet, hogy milyen ügyes babája van. :)
2013. aug. 29. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!