3 hetes babókám tápszeres (így alakult) mi a normális széklet mennyiség? Tapasztalatok?
enyémek is tápisok voltak születésüktől, sajnos semmi tejem nem volt egyiknél sem... (azóta is irigykedek - jó értelemben - másra aki tud szoptatni. :-))
1hétben sok híg széklet volt,
2-5hétig szorulásosak voltak- pedig nem volt kemény a székletük, teljesen normális volt -napi 1 adag volt, csak nem tudták hova-hogy kell nyomni. 4hétig glicerines kúppal tudtak kakilni- de mondom ez nem székrekedés volt, nem szorultak be a tápszertől, csak meg kellett tanulniuk, hogy kell kakilni. mindkettőnél 5hét után magától elmult, több kúp sem kellett, addigra megtanultak kakilni.
utána 4hós korukig maradt ez a napi egy normális kaka.
4hó után keztük a hozzátáplálást gyümiket, onnantól napi 3-4kaka van, mikor milyen- attól függ mit ettek. :-)
nálad a babádnál hogy alakul?
Először is köszönöm a gyors válaszokat:-)
Hát nekem 2 napja tápis, vagy csak részben, mert hol tudok tejet adni, hol nem, ez változó. Most egész éjjel tápszer volt, de most szenved is szegénykém, mert nem akar jönni a kaki. Gondolom nála is ez lehet a baj, hogy nem tudja hogy kell elereszteni, mert nyomni próbálná, csak nem ürül. Már én is gondolkodtam a kúpban, de eddig nem mertem adni, de most akkor valószínűleg megpróbálom, hogy ne szenvedjen szegénykém.
Szia,
a kúpot én a glicerines 2gramosat adtam neki, és hosszában elfeleztem, illetve negyedeltem, mert annyi is elég volt neki.
csak akkor adtam, amikor már erőlködött - hagytam őt valameddig próbálkozni, de volt, hogy nagyon belefáradt.
Kis próbálkozás után - nyögés utána adtam neki, és utána 5perc mulva tele volt a pelenka. :-)
5hetes korukig kapták ,azóta sem. Nem szoktak rá, szimplán megerősödtek annyira, hogy már ment egyedül is.
Nem kell a használatától félni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!