Milyen ételeket eszik és mennyi időközönként 9 hó körüli babád, nálatok megy a napi 5-szöri étkezés?
Nálunk anyatejes a kislányom, nemrég lett 9 hónapos. Már csak éjjel szopik, nappal nem is fogadja el.
A mai nap pl: Reggelire joghurtot kapott gyümivel (ebből csak kevesebbet eszik), utána evett egy tejszeletet tízóraira, ebédre mindig husit eszik, ritka, ha nem :-), aztán uzsira egy virslit+egy kis dobozos tejberizst evett, vacsira pedig kap egy kevés husis főzeléket+ Gabonapépet, amit anyatejjel össze lehet keverni. Csak azért kérdeztem, mert nálunk a reggeli és a tízórai elég nehezen megy, olyan, mintha nem lenne annyira éhes a babó, pedig éjjel nem olyan sokat szopik már szerintem. Próbáltam én is a tápszert, hátha kevés neki a tejci, de nem fogadta el, szóval marad, hogy mindig kitalálok valamit, amit szívesen megenne...
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!